Ο Ορέστης Τζανίνης με αφορμή την τοποθέτηση Χαράλαμπου Καλού για την παραίτηση του.

Αντίδραση του πρώην τοπικού συμβούλου στα όσα είπε σήμερα στο δημοτικό συμβούλιο για την παραίτηση του ο Δήμαρχος Λευκάδας Χαράλαμπος Καλός.

Κύριε Δήμαρχε Χαράλαμπε Καλέ

για να σας θυμίσω (γιατί έχετε κοντή μνήμη, αυτό κατάλαβα μετά την τοποθέτηση σας στο σημερινό Δ.Σ :Χαίρομαι που στην σύσκεψη αυτή υπήρχαν και άλλοι παράγοντες και μάλιστα βλέπω στην σημερινή τηλεδιάσκεψη ότι εκτός από τον αντιδήμαρχο κύριο Σπύρο Λύγδα είναι και ο κύριος Λάμπρος Κοσμάς, που από όσο γνωρίζω δεν τα άκουσε αυτά),μετά από αυτή σας την φράση «καλά μην νομίζετε ότι λαμβάνουμε υπόψη το τι λέτε» .Ακολούθησε η απάντηση του προέδρου της κοινότητας Μπάμπη Βλάχου και πάλι το γράφω επί λέξη ακριβώς όπως ειπώθηκε: «το έχουμε καταλάβει αυτό, το ότι δεν μας υπολογίζετε». Όταν πέρσι στην ορκωμοσία επανέλαβα τα λόγια που βγήκαν από το στόμα σας, επανέλαβα δηλώνω στην τιμή και την συνείδηση μου… αυτή η τιμή και συνείδηση δεν θα μου επέτρεπε για τρία χρόνια ακόμα να κάνω τη “γλάστρα” αφού δεν θα υπολογίζατε και δεν θα λαμβάνατε υπόψη το τι θα πω. Για να κλείσω και προσωπικά δεν πρόκειται να ασχοληθώ περαιτέρω θα ήταν αρκετά καλό να ακούτε τις κοινότητες το τι λένε και να μην τις απαξιώνετε αυτές είναι η φωνή της πόλης και των χωριών.

About Παναγιώτης Κουνιάκης 8904 Articles
Δημοσιογράφος, μέλος της ΕΣΗΕΑ, Αρχισυντάκτης του LefkadaToday.gr, παρουσιάζει καθημερινά το απογευματινό μαγκαζίνο του Prisma 91.6

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*