Διάγγελμα Μητσοτάκη: Αναβάλλεται το μήνυμα του πρωθυπουργού λόγω του σεισμού στη Σάμο

Μοιραστείτε το:

Λόγω του σεισμού στη Σάμο, το μήνυμα του πρωθυπουργού δεν θα μεταδοθεί στις 15.00. Σύμφωνα με ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού η νέα ώρα μετάδοσης του μηνύματος θα ανακοινωθεί αργότερα.

Διάγγελμα Μητσοτάκη LIVE: Νέα μέτρα για τον <a href='https://www.flash.gr/tag/koronaios' title='ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ'>κορονοϊό</a> ανακοινώνει ο πρωθυπουργός [vid]”></p>
<p>Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο Κυριάκος <a href=Μητσοτάκης στο μήνυμά του -όταν τελικά μεταδοθεί- αναμένεται να ανακοινώσει αυστηρότερα μέτρα που μπορεί να περιλαμβάνουν και το ολικό κλείσιμο της εστίασης.

Επιπλέον, ο κ. Μητσοτάκης αναμένεται να ανακοινώσει:

  • Χρήση μάσκας παντού σε όλα τα επίπεδα συναγερμού.
  • Απαγόρευση μετακίνησης από περιφέρεια σε περιφέρεια
  • Aπαγόρευση κυκλοφορίας το βράδυ νωρίτερα από τις 00:30 που ίσχυε έως σήμερα, πιθανόν στις 10:00.
  • Χρήση μάσκας και στην έξοδο στα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, αλλά και όταν καθόμαστε
  • Όσον αφορά στην τηλεργασία, αυτή είτε πρόκειται να αυξηθεί είτε να παραταθεί έως το τέλος Νοεμβρίου, παραμένοντας όμως στο 40%.

Με τον Σταϊκούρα η απογευματινή ενημέρωση του ΕΟΔΥ

Παρών στην απογευματινή ενημέρωση για τον κορονοϊό θα είναι ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας -σύμφωνα πάντα με τον πρωινό σχεδιασμό- ο οποίος αναμένεται να προχωρήσει σε ανακοινώσεις για τα μέτρα στήριξης της οικονομίας.

Στην ενημέρωση για τον κορονοϊό συμμετέχουν ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς, ο επίκουρος καθηγητής Υγιεινής και Επιδημιολογίας στην Ιατρική Σχολή του ΕΚΠΑ Γκίκας Μαγιορκίνης και ο υφυπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης.

Πηγή: Flash.gr

Σχετικά άρθρα:

Related Posts

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ