Ο Γιώργος Νίτσας στον Prisma 91,6 και στην εκπομπή του B. Ιωάννου: «Για το καλό των πολιτών, θα μπορούσαμε να συζητήσουμε προοπτική συνεργασίας και δε χρειάζεται να έχουμε θέσεις ευθύνης…»

«Θα είμαι και πάλι υποψήφιος Δήμαρχος..»

Στην εκπομπή «ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ στις 10», που επιμελείται και παρουσιάζει ο Βασίλης Ιωάννου στη συχνότητα του ραδιοφώνου του prisma, έδωσε το παρόν ο Δημοτικός Σύμβουλος και επικεφαλής της παράταξης «Ανάπτυξη Τώρα» κ. Γιώργος Νίτσας.

Ο κ. Νίτσας αναφέρθηκε στην πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου  με θέμα το νοσοκομείο, στον αν πέτυχε τους στόχους της και στα συμπεράσματα που κατέληξε μετά τη συζήτηση, τονίζοντας μεταξύ άλλων :

«Ένα μεγάλο ζήτημα, όπως είναι το νοσοκομείο, δε μπορεί να σχεδιάζεται με κλειστές πόρτες, ούτε ο καθένας να λειτουργεί κατά το δοκούν..Όλοι μαζί μπορούμε να διεκδικήσουμε το καλύτερο αποτέλεσμα..Σε αυτή την προσπάθεια και την πρωτοβουλία  που είχαμε, η οποία πέτυχε κατά το ήμισυ, βλέπαμε την προοπτική του αύριο και όχι να κοιτάμε στο χθες… Εμείς θα επιμείνουμε στο αύριο… Χαίρομαι που γίναμε αιτία, να συναντηθούν έστω και την ύστατη στιγμή οι 3 πολιτικοί παράγοντες Βουλευτής , Αντιπεριφερειάρχης και Δήμαρχος, αφού το τελευταίο διάστημα δεν υπήρχε καμιά σχέση μεταξύ τους..Μπορεί να μας λυπεί η επίθεση που δέχθηκε η παράταξή μας, όμως χαιρόμαστε που έστω και τώρα συνεργάζονται για τα μεγάλα ζητήματα του τόπου..»

Στη συνέχεια της συζήτησης ο κ. Νίτσας αναφέρθηκε στους λόγους που δεν υπήρξε συνεργασία της παράταξής του, με την παράταξη του Δημάρχου,

«Δε βγήκαμε ποτέ στο μπαλκόνι με τον κ. Γεωργάκο…

Η συνεργασία μαζί του δεν επετεύχθη, λόγω έλλειψης προγραμματικών δεσμεύσεων..

Η ”Ανάπτυξη Τώρα” δεν μπορούσε να συρθεί και να συνεργαστεί με μια παράταξη, χωρίς μια πυξίδα και σχέδιο δράσης, χωρίς έναν στρατηγικό σχεδιασμό για το που πάει ο Δήμος..»

Ενώ απαντώντας στην ερώτηση αν τώρα, που ο δήμαρχος  που είναι πιο έμπειρος, έκανε πρόταση συνεργασίας ,αν θα την αποδεχόταν, απάντησε:

«Η ανεξάρτητη παράταξή μας πάντα ήταν υπέρ του διαλόγου. Απλώς δεν τους εμπιστευόμαστε… Αλλά για το καλό και προς όφελος των πολιτών, θα μπορούσαμε να συζητήσουμε και δε χρειάζεται εκ των πραγμάτων να έχουμε θέσεις ευθύνης.. Θα μπορούσαμε, αν υπήρχε ένας ειλικρινής διάλογος με αυτή τη Δημοτική Αρχή, να βάλουμε μερικά θέματα να τα συζητήσουμε αλλά και να παροτρύνουμε και άλλες παρατάξεις να συνεργαστούμε για το καλό του Δήμου..»

Στην ερώτηση αν παραμένει μέλος της ΝΔ ή είναι κομματικά ανένταχτος, ο Γιώργος Νίτσας απάντησε ως εξής:

«Ο Γιώργος Νίτσας, από το 2004 είναι ένας αυτοδιοικητικός άνθρωπος … Μέλος δεν είμαι σε κανένα κόμμα …Έχω ψηφίσει σε εσωκομματικές εκλογές πρόσωπα..Ασχολούμαι μόνο με την Αυτοδιοίκηση και όπως έχουμε πει στην παράταξη, θα είμαι υποψήφιος Δήμαρχος και στις ερχόμενες εκλογές…»

Τέλος  ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης « Ανάπτυξη Τώρα» απάντησε σε θέματα που τέθηκαν και αφορούσαν έργα και πρωτοβουλίες της Δημοτικής αρχής, όπως το έργο των κρηπιδωμάτων, η πρόταση για επένδυση στο Κανάλι κλπ..

Ακολουθεί ολόκληρο το ηχητικό της συνέντευξης του κ. Νίτσα στον Βασίλη Ιωάννου.

 

About Ομάδα Σύνταξης 86716 Articles
To PrismaRadio.gr είναι τo ενημερωτικό ραδιόφωνο της Βορειοδυτικής Ελλάδας

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*