Απάντηση Δημάρχου Χαράλαμπο Καλό σε Αλέξανδρο Βεροιώτη για την αποκατάσταση του Κινηματογράφου Απόλλωνα.

Το θέμα του Δημοτικού κινηματογράφου Απόλλωνα έθεσε με ερώτηση του Αλέξανδρος Βεροιώτης, καθώς όπως είπε από την ημέρα καταστροφής του το 2016 από τότε δεν έχει γίνει καμία ουσιαστική προσπάθεια προς την κατεύθυνση αποκατάστασης του.

Όπως είπε υπήρχε μόνο μία ρητορική προεκλογικών υποσχέσεων για το θέμα, επίσης από πληροφορίες ενημερωνόμαστε ότι έχει ενταχθεί στο πρόγραμμα Φιλόδημος 2 ότι κάτι συμβαίνει με την περιφέρεια για χρηματοδότηση, καθώς και πληροφορία για έλλειψη χρηματοδότησης για αυτό και δεν συμβαίνει τίποτα ζητώντας να μάθει τις εξελίξεις, καθώς από το 2016 δεν έχει γίνει μία ουσιαστική προσπάθεια για την αποκατάσταση του.

Στην απάντηση του ο δήμαρχος Λευκάδας, αναφερόμενος στον κύριο Βεροιώτη έκανε λόγο ότι οι καταστροφολογεί με όσα είπε για τις προεκλογικές εξαγγελίες.

Στο έργο είναι στη φάση ολοκλήρωσης των μελετών καθώς η αποκατάσταση του κινηματογράφου είναι πολύ ψηλά στις προτεραιότητες της δημοτικής αρχής.

Επίσης διερευνούμε τους τρόπους πιθανής χρηματοδότησης του, οπότε μακριά από εμάς και οι προεκλογικές εξαγγελίες καίει καταστροφολογίες.

About Παναγιώτης Κουνιάκης 8904 Articles
Δημοσιογράφος, μέλος της ΕΣΗΕΑ, Αρχισυντάκτης του LefkadaToday.gr, παρουσιάζει καθημερινά το απογευματινό μαγκαζίνο του Prisma 91.6

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*