Χαράλαμπος Καλός για Νίκη Κατωπόδη: “Σύντομα θα έχει ξανά θέση ευθύνης. Τα κουτσομπολιά δεν έχουν λόγο στο δημοτικό συμβούλιο.”

Ερώτημα αναφορικά με τους λόγους παραίτησης της Νίκης Κατωπόδη έκανε στον  Δήμαρχο Λευκάδας ο δημοτικός σύμβουλος Ευάγγελος Χαλκιάς, καθώς όπως ανέφερε δεν έχει ακουστεί τίποτα για αυτό.

Στην απάντηση του ο Δήμαρχος  Λευκάδας Χαράλαμπος Καλός και στην αναφορά του κ. Χαλικιά  ότι “δεν ακούγεται τίποτα”  είπε ότι δεν γνωρίζει τι θα έπρεπε να έχει ακουστεί.

“Ειλικρινά μένω έκπληκτος με το ερώτημα το οποίο θέσατε ευκαιρία δοθείσης όμως να σας πω ότι η συνεργασία μας με την κυρία Κατωπόδη όπως έχετε αντιληφθεί και με την επιστολή που έχει δώσει στα μέσα ενημέρωσης παραμένει και μπορώ να πω ότι στο εγγύς μέλλον η κυρία Κατωπόδη θα έχει ξανά θέση ευθύνης, να πω ένα ευχαριστώ και δημόσια από την πλευρά τη δική μου καθώς και στο έχω πει και στην ίδια.

Τώρα κουτσομπολιά στο δημοτικό συμβούλιο δεν είναι πρέπον να λέγονται τα υπόλοιπα στα καφενεία.

About Παναγιώτης Κουνιάκης 8904 Articles
Δημοσιογράφος, μέλος της ΕΣΗΕΑ, Αρχισυντάκτης του LefkadaToday.gr, παρουσιάζει καθημερινά το απογευματινό μαγκαζίνο του Prisma 91.6

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*