Συνεχίζονται οι αιτήσεις για την πρωτοβουλία «Μικροί Υπότροφοι» της Equal Society

Δελτίο Τύπου

Συνεχίζονται οι αιτήσεις για την πρωτοβουλία «Μικροί Υπότροφοι» της EqualSociety

 

Συνεχίζονται οι αιτήσεις για την πρωτοβουλία της EqualSociety«Μικροί Υπότροφοι»όπου ο Οργανισμός σε συνεργασία με τα ξενόγλωσσα φροντιστήρια της Λευκάδας προσφέρειΥποτροφίες για την εκμάθηση ξένων γλωσσών.

Δικαιούχοι του προγράμματος είναι άπορες οικογένειες, παιδιά άνεργων γονέων, πολύτεκνοι, τρίτεκνοι και γενικά ευπαθείς ομάδες της Λευκάδας.Οι αιτήσεις υποβάλλονται  στο γραφείο των Δομών της EqualSociety στην  οδό Γουλιέλμου Δαίρπφελδ και Δημ. Βερροιώτη (είσοδος από Βούλη Βρεττού), στην κεντρική πλατεία Λευκάδαςέως και την Τετάρτη 30  Σεπτεμβρίου. Για αιτήσεις συμμετοχής και για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν καλέσουν και να κλείσουν ραντεβού στο26450.22578.

Βασική  προϋπόθεση για τη συμμετοχή των μαθητών στις Υποτροφίες είναι να μην έχουν ήδη  εγγραφεί σε κάποιο ιδιωτικό φροντιστήριο, από το οποίο θα χρειαστεί να διακόψουν. Σκοπός της πρωτοβουλίας είναι να ενταχθούν στο πρόγραμμα παιδιά οικογενειών, τα οποία λόγω οικονομικής αδυναμίας δεν θα μπορέσουν φέτος να παρακολουθήσουν μαθήματα.

Για περισσότερες πληροφορίες επσκεφθείτε τον παρακάτω σύνδεσμο https://www.spoudazomeypotrofia.gr/mikroi-upotrofoi

 

About Παναγιώτης Κουνιάκης 8541 Articles
Δημοσιογράφος, μέλος της ΕΣΗΕΑ, Αρχισυντάκτης του LefkadaToday.gr, παρουσιάζει καθημερινά το απογευματινό μαγκαζίνο του Prisma 91.6

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*