Το πέρασμα του Ιανού από την Εύγηρο.

Ο πολιτιστικός μας Σύλλογος Απανταχού Ευγηριωτων Λευκάδας η ΑΡΕΤΟΎΣΑ με αίσθημα ευθύνης από την πρώτη στιγμή, βρέθηκε δίπλα στους συγχωριανούς μας Εύγηρος και Σύβοτα που επλήγησαν από τις πρόσφατες καταστροφικές πλημμύρες, για την άμεση αντιμετώπιση των συνεπειών, μπορεί ο Ιανός να πέρασε από την Λευκάδα μας και  από το χωριό μας με τις μικρότερες συνέπειες αλλά άφησε τα σημάδια του σε κοινόχρηστους χώρους όπως στο κοιμητήριο της Ευγήρου αλλα ακόμα και σε ορισμένους  συγχωριανούς μας βυθίζοντας επαγγελματικό αλιευτικό σκάφος στον όρμο Αφτέλι – Σκύδι.
Χρειάζονται την ευαισθησία μας με στόχο την αντιμετώπιση των ζημιών.
Ο πολιτιστικός μας Σύλλογος Απανταχού Ευγηριωτων Λευκάδας η ΑΡΕΤΟΎΣΑ Ζητά τη συνεργασία των τοπικών αρχών.
Είναι σε συνεχή επικοινωνία με τον πρόεδρο του χωρίου μας τους κατοίκους και τους επαγγελματίες τόσο στην Εύγηρο όσο και στα Σύβοτα.
Στέλνοντας ενημερωτικές επιστολές στον Βουλευτή Λευκάδος, στον Αντιπεριφερειάρχη Λευκάδος, στον Δήμαρχο Λευκάδος και στον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Λευκάδος ζητώντας να δείξουν την δέουσα προσοχή που χρειάζεται το χωριό μας, θα ευχαριστούμε εκ τον προτέρων τους προαναφερθέντες φορείς και να τους ευχηθούμε Καλή δύναμη στο έργο τους.
Για το Δ.Σ
ο πρόεδρος
Ζαχαρόπουλος Τρύφωνας.

About Παναγιώτης Κουνιάκης 8635 Articles
Δημοσιογράφος, μέλος της ΕΣΗΕΑ, Αρχισυντάκτης του LefkadaToday.gr, παρουσιάζει καθημερινά το απογευματινό μαγκαζίνο του Prisma 91.6

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*