Γιάννης Αντετοκούνμπο μισθός: Ξεκίνησαν οι συζητήσεις με Μιλγουόκι Μπακς για τη νέα σεζόν [vid]

Μοιραστείτε το:

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο συναντήθηκε με τη διοίκηση των Μιλγουόκι Μπακς για να συζητήσουν το μέλλον του ίδιου και της ομάδας, μετά τον πρόωρο αποκλεισμό από τα play off του NBA. Τα “ελάφια” αναμένεται να προσφέρουν στον Αντετοκούνμπο το super max συμβόλαιο, της τάξης των 250 εκατομμυρίων ευρώ, όμως ακόμα είναι άγνωστο αν θα το υπογράψει ο Έλληνας φόργουορντ, ο οποίος και μένειο ελεύθερος το επόμενο καλοκαίρι.

Οι Μπακς δεν θέλουν να τον χάσουν χωρίς αντάλλαγμα, αλλά δεν θα προχωρήσουν σε trade, ακόμη κι αν δεν βάλει την υπογραφή του, μετά τις δηλώσεις του για παραμονή στο Μιλγουόκι. Στόχος αμφότερων φαίνεται ότι είναι η ενδυνάμωση της ομάδας, ώστε να γίνει πραγματική διεκδικήτρια του τίτλου στο NBA.

Αυτό το supermax συμβόλαιο του προσφέρουν οι Μπακς

Μετά την φετινή αποτυχία (αποκλεισμός 4-1 από τους Χιτ) οι Μπακς έχουν αρχίσει την προετοιμασία για την επόμενη… ημέρα. Σύμφωνα με τον Shams Charania, το πλάνο των «ελαφιών» περιλαμβάνει πρώτο και… καλύτερο τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Η ομάδα του Μιλγουόκι αναμένεται να προσφέρει επέκταση συμβολαίου με supermax προσφορά στον Έλληνα φόργουορντ. Αυτό σημαίνει, πως ο «Greek Freak» θα έχει στα χέρια του πρόταση για πενταετές συμβόλαιο, με συνολικές απολαβές κοντά στα 250 εκατ. δολάρια, που θα ξεκινά από τη σεζόν 2021/22.

Από ‘κει και πέρα, ακλόνητος στον πάγκο, παρά τη νέα αποτυχία πρόκρισης στους τελικούς του ΝΒΑ, αναμένεται να παραμείνει ο Μάικ Μπουντενχόλζερ. Ο 55χρονος κόουτς, ο οποίος εργάζεται στους Μπακς από το 2018, είναι πολύ πιθανό να συνεχίσει.

Τέλος, εκείνος που δύσκολα θα παραμείνει στα «ελάφια» είναι ο Έρικ Μπλέντσο. Τον Μάρτιο του 2019, ο 30χρονος γκαρντ είχε υπογράψει νέο τετραετές συμβόλαιο με την ομάδα του Μιλγουόκι, αλλά φέτος αναμένεται να παραχωρηθεί ως ανταλλαγή.

Πηγή: flash.gr

Σχετικά άρθρα:

Related Posts

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ