Τελικός κυπέλλου 2020: ΑΕΚ – Ολυμπιακός τα τελευταία νέα

Μοιραστείτε το:

Μετά από ένα μήνα και 17 ημέρες ο πολυσυζητημένος τελικός για το κύπελλο Ελλάδας ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 21.00 το βράδυ του Σαββάτου. Τα νέα αποκτήματα των δύο ομάδων δεν έχουν δικαίωμα να αγωνιστούν και έτσι οι προπονητές καταστρώνουν τα σχέδια τους με τα περσινά ρόστερ.

Με το αγαπημένο του 4-2-3-1 ο Μάρτινς

Ο Ολυμπιακός μετά τις αποχωρήσεις βασικών ποδοσφαιριστών αναγκάζεται να παραταχθεί με ποδοσφαιριστές που σε διαφορετική περίπτωση δεν θα αγωνίζονταν με τίποτα στο αρχικό σχήμα. Κάτω από τα γκολπόστ ο Πορτογάλος θα χρησιμοποιήσει τον 17χρονο Κωνσταντίνο Τζολάκη και όχι τον Μπομπί Αλέν που θα βρίσκεται στον πάγκο. Στο δεξιό άκρο της άμυνας θα είναι τον Μπρούνο, Αριστερός μπακ θα παίξει ο Βασίλης Τοροσίδης, ενώ στο κέντρο της άμυνας θα βρεθούν οι δύο Σενεγαλέζοι, Σισέ και Μπα. Οι δύο αμυντικοί χαφ στο 4-2-3-1 του Ολυμπιακού θα είναι οι Καμαρά και Μπουχαλάκης. Στην επίθεση στα δύο άκρα θα δούμε τους Μασούρα και Ραντζέλοβιτς και ο Βαλμπουενά πίσω από τον Ελ Αραμπί.

ΤΟ 4-3-3 ΤΟΥ ΚΑΡΕΡΑ

Ο Μάσιμο Καρέρα από την πλευρά του έχει καταλήξει στο 4-3-3 για την ΑΕΚ. Την “κιτρινόμαυρη” εστία θα υπερασπιστεί ο Τσιντώτας . Ο Μπακάκης θα παίξει δεξιός μπακ και στο άλλο άκρο της άμυνας θα βρίσκεται ο Λόπες. Στο κέντρο των μετόπισθεν ο Ιταλός κόουτς θα χρησιμοποιήσει τους Τσιγκρίνσκι και Σβάρνα.

Ο Σιμόες θα είναι κόφτης, έχοντας λίγο πιο μπροστά του στον άξονα τους Κρίστιτσιτς και Μάνταλο. Ο Ολιβέιρα θα είναι στην κορυφή της επίθεσης και στα δύο άκρα της επιθετικής γραμμής οι Λιβάγια (αριστερά) και Βέρντε.

Πηγή: flash.gr

Σχετικά άρθρα:

Related Posts

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ