Καλλιθέα πυρκαγιά: Τραγωδία τα ξημερώματα – Ηλικιωμένος απανθρακώθηκε μέσα στο σπίτι του [vid]

Μοιραστείτε το:

Τραγωδία το πρωί στην Καλλιθέα. Ένας ηλικιωμένος βρέθηκε απανθρακωμένος μετά την κατάσβεση της πυρκαγιάς από τους πυροσβέστες μέσα σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στην Καλλιθέα. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής από την Πυροσβεστική, η υπηρεσία ενημερώθηκε λίγα λεπτά μετά τις 05.00 σήμερα το πρωί για πυρκαγιά σε πενταώροφη πολυκατοικία επί της οδού Λυκούργου στην Καλλιθέα.

Η κινητοποίηση ήταν άμεση και μέσα σε λίγα λεπτά ισχυρή δύναμη της πυροσβεστικής ρίχτηκαν στη μάχη της κατάσβεσης με με 10 πυροσβέστες και 4 οχήματα . Η πυρκαγιά είχε εκδηλωθεί σε γκαρσονιέρα στον τελευταίο όροφο της πολυκατοικίας και ο φόβος για επέκταση και σε άλλους ορόφους ήταν μεγάλος. Οι πυροσβέστες με κλιμακοφόρο όχημα άρχισαν την κατάσβεση με στόχο να περιορίσουν την φωτιά στο διαμέρισμα που εκδηλώθηκε. Και πράγματι η φωτιά δεν πήρε άλλες διαστάσεις.

Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της έρευνας που πραγματοποίησαν οι πυροσβέστες μετά την κατάσβεση, εντόπισαν το απανθρακωμένο σώμα του ηλικιωμένου.Πληροφορίες αναφέρουν ότι ήταν πάνω από 70 ετών και κινούνταν με υποστήριξη. Για τα αίτια της πυρκαγιάς διενεργείται προανάκριση από το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής.

Πηγή: flash.gr

Σχετικά άρθρα:

Related Posts

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ