«Το Χαμόγελο του Παιδιού»: Εξαφανίστηκε 28χρονος στον Πειραιά [pics]

Μοιραστείτε το:

Εξαφανίστηκε στις 21 Αυγούστου από την περιοχή του Πειραιά, ο 28χρονος Τζόις –Τίμοθι Ράντοτσικ. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνισή του στις 10 Σεπτεμβρίου και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενήλικου κατόπιν αιτήματος των συγγενών του, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο.

Ο Τζόις –Τίμοθι Ράντοτσικ έχει ύψος 1.80μ., είναι αδύνατος, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια, ενώ φέρει τατουάζ στο αριστερό του χέρι.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

Λίγα λόγια για το Χαμόγελο του Παιδιού

Το Χαμόγελο του παιδιού είναι εθελοντικός, μη κερδοσκοπικός οργανισμός που λειτουργεί στην Ελλάδα, με στόχο την προάσπιση των δικαιωμάτων των παιδιών και την αντιμετώπιση καθημερινών προβλημάτων τους. Η δράση του περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τη φιλοξενία παιδιών που βρίσκονται σε κίνδυνο, την τηλεφωνική υποστήριξή τους, προγράμματα συμβουλευτικής και κοινωνικής ένταξής του, την ενίσχυση οικογενειών που τελούν σε ένδεια, καθώς και τη διοργάνωση εκστρατειών ενημέρωσης ή πολιτιστικών και αθλητικών εκδηλώσεων.

Ο οργανισμός έχει να επιδείξει πλήθος δράσεων σε ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων. Βασισμένος στη δύναμη των εθελοντών του, καλύπτει βασικές και συνεχιζόμενες ανάγκες τόσο των παιδιών αλλά και των οικογενειών τους που χρήζουν βοήθειας. Πιο συγκεκριμένα το χαμόγελο του παιδιού δραστηριοποιείται σε:

  • φροντίζοντας παιδιά σε νοσοκομεία,
  • προσφέροντας δημιουργική απασχόληση στα νοσοκομεία Παίδων,
  • διατηρώντας κέντρα στήριξης παιδιού και οικογένειας,
  • λειτουργώντας εθελοντικό δημιουργικό εργαστήριο,
  • διοργανώνοντας παζάρια και εκθέσεις,
  • παρέχοντας διοικητική και γραμματειακή υποστήριξη για τον καλύτερο συντονισμό των δράσεων του οργανισμού,
  • λειτουργώντας «τα Σπίτια» φροντίδας παιδιών,
  • οργανώνοντας δράσεις όπως αυτή του «Yousmile.gr» με στόχο την ευαισθητοποίηση των μαθητών και των οικογενειών τους σε διάφορα θέματα που αφορούν τα δικαιώματα των παιδιών,
  • διατηρώντας την «Εθνική Τηλεφωνική Γραμμή SOS 1056 για τα Παιδιά», το γνωστό Amber Alert Hellas,
  • προσελκύοντας και συντονίζοντας πλήθος ανθρώπων που προσφέρουν εθελοντική εργασία τόσο σε ατομικό επίπεδο και βάση της επαγγελματικής τους δραστηριότητας, όσο και σε εταιρικό-συλλογικό επίπεδο στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης με τη μορφή χορηγιών και δωρεών.

Πηγή: flash.gr

Σχετικά άρθρα:

Related Posts

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ