Γιαν Εμβιλά: Στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό ο γάλλος μέσος

Μοιραστείτε το:

Γιαν Εμβιλά: Μία από τις σπουδαιότερες μεταγραφές των τελευταίων ετών ολοκληρώνει ο Ολυμπιακός, καθώς στην Ελλάδα βρίσκεται ο Γιαν Εμβιλά για λογαριασμό των πρωταθλητών. Ο Γάλλος έφτασε προκειμένου να ολοκληρώσει το τυπικό μέρος της μεταγραφής του στην ομάδα του Πειραιά. Ο 30χρονος χαφ από την πρώτη στιγμή που ενημερώθηκε για το ενδιαφέρον των Πειραιωτών έδειξε πρόθυμος στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί στους πρωταθλητές Ελλάδας. Έκανε τα πάντα για να πείσει τη Σεντ Ετιέν να τον αφήσει ελεύθερο και να μπορέσει να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό.

Για τον Εμβιλά είναι μία μεγάλη πρόκληση η μεταγραφή του στους “ερυθρόλευκους”, αφού θα του δοθεί η ευκαιρία για πρώτη φορά να παίξει στο Champions League. Ο έμπειρος χαφ έχει συμφωνήσει με τους Πειραιώτες για συμβόλαιο 2+1 χρόνια.

Οι ετήσιες απολαβές του αναμένεται να αγγίξουν το 1,7 εκατ. χρόνο, ποσό που αποτελεί υπέρβαση για τα ελληνικά δεδομένα και συγκεκριμένα για την εποχή. Ο ποδοσφαιριστής θα περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψει το συμβόλαιο του με τον Ολυμπιακό.

Πηγή: flash.gr

Σχετικά άρθρα:

Related Posts

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ