Άρης – Λαμία 3-1

Μοιραστείτε το:

Έπαιξε με τη «φωτιά», αλλά… έκανε τη δουλειά του κόντρα στη Λαμία ο Άρης. Έπειτα από ένα κάκιστο πρώτο ημίχρονο, στο οποίο οι φιλοξενούμενοι έχασαν ευκαιρίες για παραπάνω από ένα γκολ, οι «κίτρινοι» κατάφεραν στο τελευταίο εικοσάλεπτο του αγώνα να κάνουν την ανατροπή και να πάρουν τη νίκη με 3-1 στην πρεμιέρα.

Κινήσεις-ματ για τη νίκη του Άρη ήταν οι αλλαγές του Μίκαελ Ένινγκ, όταν έβαλε στον αγωνιστικό χώρο τους Λόπεθ και Μπερτόγλιο, οι οποίοι μπήκαν στον αγώνα και άλλαξαν όλη την εικόνα. Συγκεκριμένα, ο Ισπανός επιθετικός στο 72’ με κεφαλιά ισοφάρισε, ενώ στο 77’ ο Μπερτόγλιο (που τέθηκε αντιμέτωπος με την πρώην του ομάδα) κέρδισε το πέναλτι από τον Βιγιάλμπα και ο Μπρούνο Γκάμα το μετέτρεψε σε γκολ.

Η ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: Κλεάνθης Βικελίδης

ΑΡΗΣ (Μ. Ένινγκ): Κουέστα, Σάκιτς (52′ Λόπεθ), Ροζ, Ντάτκοβιτς, Γκανέα, Σάσα, Ματίγια (52′ Μπαγκαλιάνης), Τζέγκο, Γκάμα, Φετφατζίδης (90′ Μάνος), Μαντσίνι (71′ Μπερτόγλιο).

ΛΑΜΙΑ (Γ. Πετράκης): Επασί, Σκόνδρας, Σαραμαντάς, Αντέντζο (91′ Νικολόπουλος), Βύντρα, Νιάς (79′ Μπουλούλης), Μπεχαράνο, Βιγιάλμπα, Βασιλόγιαννης (81′ Μπιανκόνι), Ρόμανιτς, Καραμάνος.

Σκόρερ: 72′ Λόπεθ, 78′ πεν. Γκάμα, 88′ Μπερτόγλιο – 38′ πεν. Ρόμανιτς

Κίτρινες: 18′ Σάκιτς, 62′ Σάσα, 65′ Ροζ – 23′ Σαραμαντάς, 48′ Βιγιάλμπα

Διαιτητής: Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας)

Βοηθοί: Τρύφωνας Πετρόπουλος (Αρκαδίας), Κωνσταντίνος Τριανταφύλλου (Αρκαδίας)

4ος: Αλέξανδρος Τσακαλίδης (Χαλκιδικής)

Διαιτητής VAR: Ευάγγελος Μανούχος (Αργολίδας)

Διαιτητής AVAR: Δημήτρης Σαμοΐλης (Αθηνών)

Πηγή: flash.gr

Σχετικά άρθρα:

Related Posts

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ