Την Παρασκευή 11/09 το 46ο Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητής στην Πρέβεζα

Φέτος το Φεστιβάλ της ΚΝΕ και του “Οδηγητή” θα είναι …αλλιώς!

Το ΚΚΕ και η ΚΝΕ, με αίσθημα ευθύνης, πήραμε από την πρώτη στιγμή της εκδήλωσης της πανδημίας στη χώρα μας όλα τα απαραίτητα μέτρα, προσαρμόζοντας τη λειτουργία και τη δράση μας, για να προφυλάξουμε σε αυτές τις ιδιαίτερες συνθήκες την υγεία των μελών και φίλων του Κόμματος και της ΚΝΕ. Έτσι θα κάνουμε και στο Φεστιβάλ

Καλούμε τη νεολαία, με τη συμμετοχή της στο 46ο Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή, να δώσει αποφασιστική απάντηση στην κυβέρνηση, το κράτος και το σύστημα, που της κουνάνε το δάχτυλο, για να κρύψουν τις εγκληματικές ευθύνες τους. Να στείλει δυναμικό μήνυμα «οργανωμένης απειθαρχίας» στη βαρβαρότητα που ζούμε, στη χρεοκοπημένη πολιτική εξυπηρέτησης των λίγων σε βάρος των πολλών!

Η νεολαία δε φιμώνεται! Φέτος απέδειξε ότι «…και τα καλυμμένα στόματα βγάζουν φωνή»! Με την επιτυχία του 46ου Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή τη φωνή αυτή θα τη δυναμώσουμε για μέτρα προστασίας της υγείας και των δικαιωμάτων μας, για να μην πληρώσουμε ξανά την κρίση του συστήματος, για την απεμπλοκή της χώρας μας από τα επικίνδυνα ιμπεριαλιστικά σχέδια ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ.

Το σύνθημα του 46ου Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή,

«Σοσιαλισμός, για να μπορούμε να ανασαίνουμε, για να νικήσει η ζωή!», θα ακουστεί δυνατά!

Το νέο πρόγραμμα του 46ου Φεστιβάλ ΚΝΕ – Οδηγητή στην Πρέβεζα έχει ως εξής:

Πρέβεζα

Παρασκευή 11 Σεπτέμβρη, στο Κηποθέατρο «Γ. Ρίτσος», ώρα έναρξης 7:30 μ.μ.

 • Συζήτηση για το σχολείο και την έναρξη της σχολικής χρονιάς: «Η μάσκα της προστασίας σε σχολεία και σχολές έχει πέσει… Όλοι στον αγώνα για την υγεία και τη μόρφωση!!!»
 • Χαιρετισμός από μαθητή, μέλος της ΚΝΕ.
 • Χορευτική επίδειξη από το χοροχώρο «Έκφραση».
 • Αφιέρωμα στον Γιάννη Ρίτσο με τίτλο: «…Εμείς που λες τα φτιάχνουμε όλα στο φως… να είμαστε έτοιμοι. Κάθε ώρα είναι η δική μας ώρα!».
 • Πολιτική ομιλία από τονΣταύρο Σκουλλή, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ.
 • Αφιέρωμα στο Λαϊκό – Ρεμπέτικο τραγούδι.

Στο χώρο θα υπάρχει Έκθεση με θέμα ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά και θα λειτουργεί βιβλιοπωλείο της Σύγχρονης Εποχής.

Στην εκδήλωση θα τηρηθούν μέτρα για την προστασία των επισκεπτών:

 • Η πρόσβαση στο χώρο του Φεστιβάλ θα γίνεται ελεγχόμενα, με την «πύλη» του Φεστιβάλ να ανοίγει 1 ώρα νωρίτερα από την καθορισμένη ώρα έναρξης του προγράμματος για την αποφυγή συγχρωτισμού και τη διευκόλυνση της ροής. Αντίστοιχα και η αναχώρηση θα γίνεται τμηματικά, με τον ίδιο τρόπο.
 • Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων του Φεστιβάλ οι επισκέπτες του θα το παρακολουθούν αποκλειστικά καθιστοί, με τις απαραίτητες αποστάσεις.
 • Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική κατά την είσοδο, έξοδο και κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ.
 • Στο χώρο του Φεστιβάλ θα υπάρχουν και αντισηπτικά ανά μικρές αποστάσεις.
 • Τα μέλη της ΚΝΕ θα φροντίζουν για τη ροή του κόσμου, την τήρηση των αποστάσεων και την αποφυγή του οποιουδήποτε συνωστισμού.

Ακούστε την κα Ζήνα Μαλεζά στον Prisma 91,6 για το φεστιβάλ:

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*