Γιαν Εμβιλά: Έρχονται οι ανακοινώσεις από τον Ολυμπιακό – Τριετές το συμβόλαιο του

Μοιραστείτε το:

Ο γάλλος μέσος Γιαν Εμβιλά θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό και θα βρίσκεται το αργότερο έως την Παρασκευή στην Ελλάδα για τις ανακοινώσεις. Η γαλλική Equipe δημοσίευσε ότι η συμφωνία έχει κλείσει και ο Εμβιλά θα έρθει στην Ελλάδα για να επισημοποιήσει τη μεταγραφή του στους πρωταθλητές. Ο έμπειρος μέσος θα υπογράψει συμβόλαιο τριών ετών.

Ο 30χρονος (29/6/1990) Γάλλος αμυντικός χαφ -μετά από πολλές διαπραγματεύσεις- μένει ελεύθερος από τη Σεντ Ετιέν και μέσα στις επόμενες 48 ώρες θα ταξιδέψει στη χώρα μας για να περάσει από εξετάσεις και να υπογράψει. Μάλιστα, σε ανάρτησή του στο twitter, ο ρεπόρτερ Μανού Λοτζόν αναφέρει ότι ο έμπειρος χαφ θα βρεθεί στην Ελλάδα τις επόμενες 48 ώρες, χωρίς όμως να αναφέρει κάτι για συμφωνία.

Το tweet

Σύμφωνα με πληροφορίες, η συμφωνία ανάμεσα σε όλες τις πλευρές “κλείδωσε” την Τετάρτη (9/9) και ως εκ τούτου είναι θέμα χρόνου να πάρει το αεροπλάνο για το “Ελ. Βενιζέλος” ο ύψους 1,82 διεθνής χαφ (έχει παίξει 22 φορές με την εθνική Γαλλίας). Μάλιστα, δεν αποκλείεται να έχει φτάσει στην Ελλάδα μέχρι και την Πέμπτη (10/9), διαφορετικά την Παρασκευή (11/9). Να σημειώσουμε πως ο Εμβιλά είχε συμβόλαιο στη Σεντ Ετιέν μέχρι το 2022, αλλά έδωσε τα χέρια με τους “στεφανουά” για να μείνει ελεύθερος. Βρέθηκε η “χρυσή τομή” για την αποδέσμευσή του και πλέον έρχεται το deal με τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Έτσι, μετά τους Ματιέ Βαλμπουενά και Γιουσέφ Ελ Αραμπί, οι “ερυθρόλευκοι” αποκτούν ως ελεύθερο έναν ακόμη πρωτοκλασάτο ποδοσφαιριστή, ο οποίος με την εθνική του αγωνίστηκε μεταξύ άλλων στο Euro 2012. Στο παρελθόν το επικείμενο απόκτημα του Ολυμπιακού έπαιξε σε Ρεν, Ρουμπίν Καζάν, Ίντερ και Σάντερλαντ.

Επομένως, οι Πειραιώτες φέρνει ως αντί – Γκιλιέρμε τον Εμβιλά και έτσι καλύπτουν με εξαιρετικό τρόπο το κενό που άφησε στη θέση “6” η αποχώρηση του Βραζιλιάνου για την Αλ Σαντ. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε έπαιξε 22 φορές στο Σαμπιονά με τη Σεντ Ετιέν και άλλες τέσσερις στο κύπελλο. Προέρχεται δηλαδή από γεμάτη σεζόν και μάλιστα σε ένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης.

Πηγή: flash.gr

Σχετικά άρθρα:

Related Posts

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ