Αλέξης Σταϊκόπουλος: Τα αίτια του δυστυχήματος του πολίστα [vid]

Μοιραστείτε το:

Μεγάλη θλίψη έχει σκορπίσει στη Βουλιαγμένη ο θάνατος του 45χρονου Αλέξη Σταϊκόπουλου, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή σε τροχαίο δυστύχημα με τη μηχανή του το βράδυ του περασμένου Σαββάτου. Τραγική φιγούρα η μητέρα του, η οποία μίλησε συντετριμμένη στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» για τον χαμό του παιδιού της. «Καλό παιδί, αγαπητό παιδί στη Βουλιαγμένη. Από 12 ετών ήταν στην πισίνα… Δεν έλεγε όχι σε κανέναν. Ήταν λίγο ανεύθυνος… Του λέγαμε βάλε κράνος αλλά δεν έβαζε» είπε η μητέρα του 45χρονου.

Αναφερόμενη στη σύζυγο του 45χρονου με την οποία είχε αποκτήσει δίδυμα παιδάκια έξι ετών, είπε πως «η κοπέλα είναι χάλια. Δεν το περιμέναμε αυτό. Δέκα πολίστες είχαν πάει ταξίδι με το σκάφος και γυρίσανε το βράδυ. Του είπανε στις 21:30 μην πάρεις τη μηχανή, θα σε πάμε με το αυτοκίνητο. Αλλά πήρε τη μηχανή. Τώρα τι έγινε…»

alexis-staikopoulos

Πώς συνέβη το τροχαίο δυστύχημα με τον Αλέξη Σταϊκόπουλο

Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στη Λεωφόρο Ποσειδώνος, λίγο μετά τις 21:00 το βράδυ του Σαββάτου, στο ύψος της πεζογέφυρας του Αγίου Κοσμά. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του δημοσιογράφου Γιώργου Σόμπολου, ο 45χρονος ερχόταν με κατεύθυνση από Αθήνα προς Γλυφάδα. Το φανάρι ήταν κόκκινο και πέντε αυτοκίνητα είχαν σταματήσει στη μεσαία και αριστερή λωρίδα. Ο Αλέξης Σταϊκόπουλος, άγνωστο για ποιο λόγο, φέρεται να μη σταμάτησε καθόλου, πέρασε ανάμεσα από τα τέσσερα αυτοκίνητα, χτύπησε διαδοχικά και στα τέσσερα και το τελευταίο αριστερό όχημα προσέκρουσε σε ένα πέμπτο όχημα.

Η νεκροτομή στη σορό του πρώην πολίστα, ολοκληρώθηκε σήμερα το μεσημέρι από τον ιατροδικαστή Σωτήρη Μπουζιάνη και έδειξε ότι ο 45χρονος έφερε πολλαπλά κατάγματα, ρήξη αορτής, ρήξη ήπατος και ένα πολύ βαρύ χτύπημα στο πίσω μέρος του κεφαλιού. Έζησε ελάχιστα λεπτά μετά το τροχαίο αν και μεταφέρθηκε άμεσα στο Ασκληπιείο Βούλας.

Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν πως είδαν τον οδηγό να πηγαίνει αφρενάριστος προς το φανάρι και να χτυπά διαδοχικά στα αυτοκίνητα, ενώ δε βρέθηκε να φορά κράνος.

Πηγή: flash.gr

Σχετικά άρθρα:

Related Posts

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ