Ο Άρης Ραβανός στον Prisma 91.6: “Ύφεση ρεκόρ 15,2 το δεύτερο τρίμηνο…”

Την Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου στις 12 στον prisma radio 91.6 και ”Στο ίδιο έργο θεατές” καλεσμένος του Χρήστου Τσούτση τηλεφωνικά στην εκπομπή ήταν ο Άρης Ραβανός.

Ο Άρης Ραβανός με καταγωγή από την περιοχή του Νομού Άρτας, είναι έμπειρος και επιτυχημένος δημοσιογράφος με παρουσία χρόνων στα ΜΜΕ ως μάχιμος εργαζόμενος στο χώρο δουλειάς του.
Ζει και εργάζεται μόνιμα στην Αθήνα
Έχει συνεργαστεί στην διάρκεια των χρόνων πιο συγκεκριμένα με τον τηλεοπτικό σταθμό MEGA και την Δημόσια Τηλεόραση(ΕΡΤ), ως παρουσιαστής ενημερωτικών εκπομπών και επίσης με τις εφημερίδες ”Ελεύθερος Τύπος” ” Ποντίκι” και ” ΤΑ ΝΕΑ” καθώς και με το πρώην ραδιόφωνο BHMA FM και το περιοδικό ΕΠΙΚΑΙΡΑ.
Για πάνω από 20 χρόνια εργάζεται ως πολιτικός συντάκτης στην εφημερίδα ”ΤΟ ΒΗΜΑ” όπου και διαβάζουμε κείμενα του και το εμπεριστατωμένο σχόλιο του σήμερα .

Συζητήσαμε αναλυτικά μαζί του για την πολιτική για την πολιτική συγκυρία, την οικονομία και την δεύτερη φάση της πανδημίας καθώς επίσης για τις προθέσεις και επιλογές της κυβέρνησης .
Τέλος ακούσαμε το σχόλιο του για τις εξελίξεις στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και τις προτεινόμενες αλλαγές του Αλέξη Τσίπρα.

” Είναι κρίσιμο τι θα δούμε το επόμενο διάστημα με την πανδημία” ” Υπάρχουν πολλά λάθη και παραλείψεις μέχρι στιγμής στην θωράκισης του συστήματος όχι μόνο με τις ΜΕΘ ή με τα νοσοκομεία..” ” Το στοίχημα είναι πως θα ξεκινήσουν τα σχολεία..”
” Ανεργία και υψηλή ύφεση συνθέτουν ένα δύσκολο σκηνικό…” ” Ύφεση ρεκόρ 15,2 το δεύτερο τρίμηνο…” ” Ύφεση που τρομοκρατεί…” Το θέμα είναι τι επηρεάζει αυτή η μεγάλη ύφεση..”” Υπάρχει ένα παράδοξο, να έχει καπελωθεί ο ρόλος του Υπουργού Οικονομικών από μια επιτροπή τεχνοκρατών , την επιτροπή Πισσαρίδη… Επομένως το Υπουργείο Οικονομικών δεν φαίνεται να έχει κάποιο σχέδιο για το που θα κατευθυνθούν οι χρηματοδοτικοί πόροι ενίσχυσης..”
” Το σχέδιο Πισσαρίδη θυμίζει μνημονιακά μέτρα…”
”Είχαμε και θετικά στοιχεία μέσα σ’ αυτή την πρωτόγνωρη κρίση όπως η αύξηση των επενδύσεων..” ” Αυτή την στιγμή γίνεται μια διαχείριση..”

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*