Μπερλουσκόνι: Κόλαση ο κορονοϊός – Δίνω μάχη [vid]

Μοιραστείτε το:

Από τις 4 Σεπτεμβρίου 2020 ο Ιταλός πρώην πρωθυπουργός Σίλβιο Μπερλουσκόνι νοσηλεύεται με κορονοϊό στο νοσοκομείο του Μιλάνου Σαν Ραφαέλε. Συνδέθηκε τηλεφωνικά με τους γερουσιαστές του κόμματός του Φόρτσα Ιτάλια και μίλησε για την κατάσταση της υγείας του. Όσα είπε είναι ενδεικτικά της δύσκολης κατάστασης που αντιμετωπίζει.

«Δίνω μάχη για να ξεπεράσω αυτή την ασθένεια, που είναι πραγματική κόλαση, είναι τρομερά άσχημη. Από τις χιλιάδες ασθενών που εξετάσθηκαν στο Σαν Ραφαέλε, είμαι ο πέμπτος σε ό,τι αφορά το ιικό φορτίο. Έβαλα τα δυνατά μου και ελπίζω πραγματικά να καταφέρω να γίνω καλά», τόνισε ο Καβαλιέρε.

Παράλληλα, πρόσθεσε ότι θέλει να πάρει μέρος στην τελευταία εβδομάδα εκστρατείας πριν τις περιφερειακές εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου, διότι «φοβάται την αποχή και πρέπει να ηττηθεί αυτή η κυβέρνηση ανίκανων». Τα ιταλικά Μέσα Ενημέρωσης υπογραμμίζουν ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι, με σαφή αναφορά στον Πλάτωνα, τόνισε ότι «η ψήφος αποτελεί ηθική υποχρέωση, όπως είχε πει και ο μεγάλος Έλληνας φιλόσοφος στους Αθηναίους, διότι σε όποιον επιλέγει την αποχή, του αξίζει μια κυβέρνηση ανίκανων».

Την ίδια ώρα, έγινε γνωστό πως η νέα σύντροφος του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, η Μάρτα Φασίνα, βρέθηκε και αυτή θετική στον κορονοϊό. Υπενθυμίζεται πως η Φασίνα είναι 30 χρονών, πρώην μοντέλο και βουλευτίνα του κόμματος Φόρτσα Ιτάλια. Εκτός από τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι, θετικά στην covid-19 βρέθηκαν και δύο από τα πέντε παιδιά του. Πρόκειται για τον Λουίτζι και την Μπάρμπαρα Μπερλουσκόνι, 36 και 31 ετών. Και οι δύο ετέθησαν σε αυτοαπομόνωση στην βίλα του Ιταλού πρώην πρωθυπουργού, στη Σαρδηνία.

Αξίζει να σημειωθεί πως το τελευταίο εικοσιτετράωρο καταγράφηκαν στην Ιταλία 1.370 νέα κρούσματα κορονοϊού, με δέκα νεκρούς. Xθες τα κρούσματα ήταν χίλια εκατόν οκτώ, με δώδεκα νεκρούς. Σύμφωνα με τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, σήμερα πραγματοποιήθηκαν πενήντα δυο χιλιάδες περισσότερα τεστ.

Σε όλες τις περιφέρειες της χώρας, προέκυψαν νέα κρούσματα. Οι περιοχές με περισσότερους νέους θετικούς στον ιό, είναι η Λομβαρδία, (271), η περιφέρεια της Νάπολης (249) και του Μπάρι (149).

Πηγή: flash.gr

Σχετικά άρθρα:

Related Posts

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ