Καταγγελία Αναγνώστη- Νοσοκομείο Πρέβεζας: Τριτοκοσμικές, άθλιες συνθήκες στέγασης και νοσηλείας

Τις προηγούμενες μέρες έτυχε να νοσηλευτει ένα αγαπημένο μου πρόσωπο σαν ύποπτο κρούσμα κορονοϊού σε αυτό το “αχούρι” που μάλλον τυχαία αποκαλείται “νοσοκομείο”….
Η γιαγιά μου ετων 87 (γι αυτήν πρόκειται) προσέρχεται στο νοσοκομείο με έντονο βήχα και πυρετό. Αμέσως υποβάλλεται σε εξετάσεις, περίπου στις 10 το πρωι του Σαββάτου και των οποίων, τα αποτέλεσματα βγαίνουν στις 6 το απόγευμα… Όλο αυτό το διάστημα βρισκόταν καθιστή (πάλι καλά που δεν την είχαν όρθια) σε μια καρέκλα έχοντας πυρετό 38 στην αίθουσα αναμονής…
Αφού βγαίνουν τα αποτελέσματα και μιλάμε πια για λοίμωξη του αναπνευστικού, γίνεται εισαγωγή στην παθολογική κλινική με συνθήκες “καραντίνας” (ούτε καν)… Την βάζουν σε ένα δωμάτιο, συνοδευόμενη από την νύφη της, την οποία κλειδώνουν κι εκείνη μέσα για να την προσέχει αφου δεν έχουν επαρκές νοσηλευτικό προσωπικό, το οποίο ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΤΟΥΑΛΕΤΑ!!! Το γνωρίζετε όλοι εσείς εκεί έξω ότι το Γενικό Νοσοκομείο Πρέβεζας εχει δωμάτια ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΑΛΈΤΑ???????
Η απελπισια συνεχίζετε αφού έχοντας κλειδώσει σε καραντίνα και τις 2 αυτές γυναικες, δεν τους επιτρέπουν να βγουν από το δωμάτιο να κάνουν την ανάγκη τους στα κοινόχρηστα μπανια (Χριστέ μου ούτε το 1920 τέτοια κατάντια…) τους δίνουν μια πάπια…. Και έτσι τακτοποιησαν τον ασθενή…. Τον σύνοδο όμως;;; Την άφησαν κλειδωμένη 2 μέρες χωρίς νερο, φαγητό και τουαλετα. Δεν επιτρεποταν κανείς να μπει στο δωμάτιο, μόνο οι νοσηλευτριες και οι γιατροί (τι να πρωτοκάνουν κι αυτοί οι άνθρωποι αφου είναι τρεις και ο κούκος… -ένας γιατρός!) οι οποίες δεν είχαν την άδεια; (την καλοσύνη θα πω έγω) να δώσουν ένα μπουκάλι νερό στον σύνοδο….
Η κατάσταση αυτή είναι τουλάχιστον για κλάματα…. Οι ευθύνες είναι τεράστιες και βαραίνουν την διοίκηση του νοσοκομείου που έχει βολευτεί σε αυτή την κατάσταση και δεν παλεύει, αλλά κυριως τις εκάστοτε κυβερνήσεις όπως και την σημερινή που δηλώνει και καθόλα έτοιμη για τον Covid-19… Είναι τρομακτικο ούτως ή άλλως, φανταστείτε πόσο μάλλον σε κατάσταση πανδημίας… Αν στην Πρέβεζα συμβεί κάτι αντίστοιχο με την Ιταλία θα έχουμε εκατομβες νεκρών!

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΛΟΥΚΟΥΜΗ

Διευκρίνηση: Το τεστ Covid-19 τελικά βγήκε αρνητικό.

About Ομάδα Σύνταξης 84484 Articles
To PrismaRadio.gr είναι τo ενημερωτικό ραδιόφωνο της Βορειοδυτικής Ελλάδας

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*