Ξυλοδαρμός Γαλάτσι: Συγκλονίζουν όσα λέει η μητέρα του 17χρονου [vid]

Μοιραστείτε το:

Προβληματισμό για τα φαινόμενα μπούλινγκ στη χώρα προκαλεί ο άγριος ξυλοδαρμός 17χρονου στο Γαλάτσι από ομάδα 20 ανηλίκων. Επί 10 λεπτά, τουλάχιστον 20 άτομα χτυπούσαν τον νεαρό με κλωτσιές και μπουνιές στην πλατεία της Αγίας Ειρήνης στο Γαλάτσι, το απόγευμα του Σαββάτου 5 Σεπτεμβρίου 2020. Το θύμα της επίθεσης νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

Η μητέρα του 17χρονου κ. Βάσω Γαλιατσάτου μίλησε στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» για την κατάσταση της υγείας του παιδιού και για το πώς έγινε η άγρια επίθεση. Όπως λέει η κ. Γαλιατσάτου, ο 17χρονος αρχίζει λίγο λίγο να συνέρχεται, ωστόσο έχει ακόμη τραύματα ενώ έχει μπροστά του και χειρουργείο που πρέπει να κάνει στη γνάθο. Δύσκολο είναι και το ψυχολογικό κομμάτι, καθώς το σοκ ήταν μεγάλο.

«Δεν τα ήξερε τα παιδιά που τον χτύπησαν, δεν τα είχε ξαναδεί ποτέ. Δεν υπήρχε ιδιαίτερος λόγος για αυτό που έγινε» λέει. Ο 17χρονος είχε πάει στην πλατεία με τους φίλους του για καφέ και εκεί έπεσε πάνω σε έναν καυγά που γινόταν ανάμεσα σε έναν της ομάδας των ανηλίκων με κάποιον γνωστό του 17χρονου.

«Ο γιος μου τους είπε «σταματήστε» και τότε του επιτέθηκε ο αρχηγός της ομάδας που άρχισε να τον γρονθοκοπά και τον έριξε κάτω. Μετά άρχισαν να τον χτυπάνε όλοι μαζί». «Από τα προφίλ στα μέσα δικτύωσης καταφέραμε να βρούμε μόνο τα έξι παιδιά, εκ των οποίων τα τέσσερα εντοπίστηκαν από την Αστυνομία όπου και παραδέχθηκαν τις πράξεις τους. Από ό,τι έχουμε μάθει δεν είναι από το Γαλάτσι, και δημιουργούν προβλήματα σε διάφορες περιοχές», ανέφερε η μητέρα του θύματος.

Ο 17χρονος μάλιστα ασχολείται με πολεμικές τέχνες και έχει μαύρη ζώνη στο καράτε. Αυτό ίσως και να τον γλίτωσε από πολύ χειρότερα διότι το παιδί ήξερε πώς να αμυνθεί και να προστατέψει όσο μπορούσε τα ζωτικά του όργανα. «Δυστυχώς, όμως, τα παιδιά ήταν πάρα πολλά και δεν μπορούσε να κάνει τίποτα. Κατάφερε μόνο και προστατεύθηκε και δεν είχαμε χειρότερα» λέει η κ. Γαλιατσάτου.

Πηγή: flash.gr

Σχετικά άρθρα:

Related Posts

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ