Βαγγέλης Μεϊμαράκης: Αυτός είναι ο λόγος που εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο

Μοιραστείτε το:

Εσπευσμένα εισήχθη στο νοσοκομείο ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης. Όπως ο ίδιος γνωστοποίησε με ανάρτησή του στο Facebook, έκανε επείγουσα εισαγωγή για αφαίρεση σκωληκοειδίτιδας, καθώς είχε έντονες ενοχλήσεις.

Η ανάρρωσή του δεν θα του επιτρέψει να παραστεί στη Θεσσαλονίκη. «Εύχομαι καλή επιτυχία στον Κυριάκο Μητσοτάκη» καταλήγει.

Ο κ. Μεϊμαράκης έχει διατελέσει πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, πρόεδρος του Ελληνικού Κοινοβουλίου, Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Υφυπουργός Πολιτισμού και Βουλευτής του Ελληνικού Κοινοβουλίου. Στις 5 Ιουλίου 2015 ορίστηκε προσωρινός αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας μετά από παραίτηση του Αντώνη Σαμαρά.

Τον Σεπτέμβριο του 2015, έβαλε υποψηφιότητα για την αρχηγία της Νέας Δημοκρατίας, παραμένοντας προσωρινός της πρόεδρος. Στις 23 Νοεμβρίου 2015, μια ημέρα μετά την αναβολή του Α΄ Γύρου των εσωκομματικών εκλογών, παραιτήθηκε από την προσωρινή ηγεσία της ΝΔ, διορίζοντας προσωρινό πρόεδρο τον Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ, Γιάννη Πλακιωτάκη.

Στον επαναληπτικό Α΄ Γύρο που διεξήχθη στις 15 Δεκεμβρίου 2015, βγήκε πρώτος σε ψήφους, με ποσοστό 39,80% που μεταφράζεται σε 160.823 ψήφους και κατάφερε να περάσει στον Β΄ Γύρο. Τελικά στον Β΄ Γύρο, βγήκε δεύτερος σε ψήφους, πίσω από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, με ποσοστό 47,57% που μεταφράζεται σε 157.224 ψήφους, χωρίς να καταφέρει να εκλεγεί.

Πηγή: flash.gr

Σχετικά άρθρα:

Related Posts

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ