Τραμπ: Προσέλαβε έναν σωσία του Ομπάμα και τον εξευτέλισε [pics]

Μοιραστείτε το:

Αίσθηση προκαλούν όσα αποκαλύπτει ο πρώην δικηγόρος του Ντόναλντ Τραμπ, Μάικλ Κοέν, στο νέο του βιβλίο. Το «Disloyal: The True Story» του Κοέν κυκλοφορεί την Tρίτη 8 Σεπτεμβρίου στις ΗΠΑ και σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ, που έχουν ήδη λάβει αντίτυπά του, σε αυτό ο Τραμπ περιγράφεται ως «ρατσιστής, ψεύτης, απατεώνας και νταής». Μάλιστα, όπως αναφέρει ο Κοέν, ο Αμερικανός πρόεδρος έφτασε στο σημείο να προσλάβει κάποια στιγμή έναν «Faux-Obama» («ψεύτικο Ομπάμα») για να πρωταγωνιστήσει σε βίντεο, στο οποίο ο Τραμπ «εξευτέλισε τον πρώτο μαύρο πρόεδρο των ΗΠΑ και στη συνέχεια τον απέλυσε».

Το CNN περιέλαβε στο ρεπορτάζ του και μια φωτογραφία από το βιβλίο του Κοέν, με τον Τραμπ να κάθεται στο γραφείο του απέναντι από έναν μαύρο ηθοποιό που υποδύεται τον Ομπάμα. «Ήταν μια φαντασίωση που δύσκολα θα φανταζόταν κανείς ότι θα ξόδευε αρκετά χρήματα για να την υλοποιήσει ένας ενήλικος άνθρωπος», γράφει ο πρώην δικηγόρος του Τραμπ. Το μένος του προέδρου των ΗΠΑ για τον προκάτοχό του είναι γνωστό.

Η επίμαχη φωτογραφία στο βιβλίο του Κοέν

Επί σειρά ετών, ο Τραμπ υποστήριζε ότι ο Ομπάμα δεν είχε τα φόντα να βρίσκεται στο Οβάλ Γραφείο, επειδή δεν γεννήθηκε στις ΗΠΑ – μια θεωρία που δεν ευσταθεί. Σύμφωνα με τον Κοέν, ο ρατσισμός του Τραμπ έναντι των μαύρων αποτυπώθηκε και όταν φέρεται να είπε: «Πες μου μια χώρα που κυβερνά μαύρος και δεν είναι κ@λοχανείο»…

Την ίδια έκφραση φέρεται να χρησιμοποίησε ο Τραμπ και κατά του προέδρου – σύμβολο της Νότιας Αφρικής, Νέλσον Μαντέλα. Όταν πέθανε ο τελευταίος, το 2013, ο Τραμπ δεν τον θεωρούσε μεγάλο ηγέτη, «όχι του διαμετρήματος που του αποδίδουν». «Ο Μαντέλα γ@μ…σε ολόκληρη τη χώρα. Τώρα είναι σκ@τότρυπα. Δεν ήταν ηγέτης αυτός», είπε για τον άνθρωπο που συνέβαλε στον τερματισμό του απαρτχάιντ στη Νότια Αφρική.

Παλαιότερη φωτογραφία του ζεύγους Τραμπ με τον Νέλσον Μαντέλα

Τα «χρυσά ντους» στα στριπ κλαμπ του Λας Βέγκας

Σε ένα άλλο περιστατικό, ο Κοέν γράφει για μια επίσκεψη του Τραμπ το 2013 σε ένα στριπ κλαμπ στο Λας Βέγκας, συνοδεία του Ρώσου ολιγάρχη Αράς Αγκαλάροφ και του γιου του, Εμίν. Στη διάρκεια της επίσκεψης αυτής, ο Κοέν υποστηρίζει ότι ο Τραμπ και η παρέα του είδαν μια περφόρμερ να κάνει «χρυσό ντους» με μια άλλη. Ο Τραμπ φέρεται να αντέδρασε στα τεκταινόμενα επί σκηνής με «δυσπιστία και ικανοποίηση».

Τον Ιανουάριο του 2017 είχαν κυκλοφορήσει φήμες για ένα βίντεο από το ξενοδοχείο «Ritz Carlton» στη Μόσχα, όταν ο Τραμπ βρέθηκε εκεί το 2013 για τον διαγωνισμό Miss Universe. Στο βίντεο, που περιγράφεται στον φάκελο που φέρεται να συνέταξε για λογαριασμό πολιτικών αντιπάλων του Τραμπ συνταξιούχος κατάσκοπος της βρετανικής MI6, εικονίζονται ιερόδουλες που προσέλαβε ο Τραμπ για να ουρήσουν στο κρεβάτι όπου είχε κοιμηθεί το ζεύγος Ομπάμα σε προηγούμενη επίσκεψή του στη ρωσική πρωτεύουσα. Ωστόσο, ο Κοέν υποστηρίζει ότι «εξ όσων γνωρίζω, και από τις έρευνες, κάτι τέτοιο δεν συνέβη».

Ο Τραμπ στο διαγωνισμό Miss Universe 2013, ποζάρει με τον Αράς Αγκαλάροφ και τη νικήτρια

Ύμνοι για τον Πούτιν

Ο Κοέν αποκαλύπτει ακόμη και τον λόγο για τον οποίο ο Τραμπ θαυμάζει τόσο πολύ τον Ρώσο ομόλογό του, Βλαντίμιρ Πούτιν, επειδή «είχε τα κότσια να αναλάβει μια ολόκληρη χώρα και να την κυβερνά σαν να είναι ιδιωτική του επιχείρηση». Προσθέτει, ωστόσο, ότι η ομάδα της προεκλογικής καμπάνιας του Τραμπ ήταν «παρά πολύ χαοτική και ανίκανη για να συμπράξει με τη ρωσική κυβέρνηση».

Πηγή: flash.gr

Σχετικά άρθρα:

Related Posts

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ