Μύκονος: Οπλισμένοι ληστές βασάνισαν γνωστό επιχειρηματία μέσα στο σπίτι του [vid]

Μοιραστείτε το:

Γνωστός επιχειρηματίας της Μυκόνου καταγγέλει ότι έζησε νύχτα τρόμου, όταν οπλισμένοι ληστές τον βασάνιζαν μέσα στο σπίτι του. Σύμφωνα με το MEGA, ο επιχειρηματίας με εστιατόριο στη Μύκονο κατήγγειλε στην αστυνομία ότι στη 01:00 τα ξημερώματα τέσσερα άτομα μπήκαν στο σπίτι του για να τον ληστέψουν. Οι δράστες φέρεται να είχαν πιστόλι, λοστό και μαχαίρι και μπήκαν στο υπνοδωμάτιο του επιχειρηματία, και με τη βία κατέβασαν εκείνο και τη σύζυγό του στο σαλόνι.

Εκεί οι ληστές χτύπησαν το ζευγάρι, προκειμένου να τους αποκαλύψουν που έχουν τα χρήματα από τις εισπράξεις του μαγαζιού. Το ζευγάρι έπειτα από τα χτυπήματα που δέχθηκε έδωσε στους ληστές την είσπραξη από το εστιατόριο (12.000 ευρώ), ωστόσο όπως ανέφερε το ρεπορτάζ του καναλιού οι ληστές δεν ικανοποιήθηκαν και ζητούσαν κι΄ άλλα χρήματα. Έτσι, οι δράστες πήραν και τη βέρα που φορούσε η σύζυγός του. Όπως αναφέρει το MEGA στον πάνω όροφο του σπιτιού έμενε η κόρη του ζευγαριού η οποία άκουσε τις φωνές και λέγοντας πως θα φωνάξει την αστυνομία οι ληστές έφυγαν.

Προ ημερών έγινε μεγάλη ληστεία στο νησί των Ανέμων

Στην Ιταλία εντοπίστηκε το πανάκριβο ρολόι Rolex των 90.000 ευρώ που είχε κλαπεί στη Μύκονο από την Αμαλία Κανελλόπουλου, τη σύζυγο του προέδρου της εταιρίας ΤΙΤΑΝ Νέλλου. Οι δύο Ιταλοί που άρπαξαν το πανάκριβο ρολόι συνελήφθησαν την 21η Αυγούστου στην Πάτρα, λίγο πριν πάρουν τα πλοίο για την Ιταλία, και προφυλακίστηκαν. Σύμφωνα με τις καταθέσεις των αστυνομικών της Ασφάλειας Μυκόνου, οι δύο Ιταλοί ήρθαν στη χώρα μας απευθείας από τη Νάπολη με αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους και διέμεναν στην περιοχή Καστελάκια Μυκόνου.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για μέλη διεθνούς κυκλώματος που αρπάζει ρολόγια, καθώς πάνω τους βρέθηκαν εκτός από τις πλαστές ταυτότητες και αυτοκόλλητα με πινακίδες μοτοσικλέτας, ενώ χαρακτηριστικό είναι το κόλπο με τα κλειδιά που χρησιμοποιούν οι μαφιόζικες ομάδες για να μην εντοπίζεται το ξενοδοχείο τους στην περίπτωση που πέσουν στα χέρια της Αστυνομίας.

Η δικογραφία για το Rolex Candy

Τη δικογραφία της αρπαγής του πανάκριβου ρολογιού παρουσίασε σε δημοσίευμα της η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα».

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η κατάθεση στο Α.Τ Μυκόνου της Αμαλίας Κανελλοπούλου, του θύματος δηλαδή της άγριας ληστείας μέρα μεσημέρι στο κέντρο της Χώρας. «Την 31.7.20 ήρθαμε για διακοπές με τον σύζυγο μου στη Μύκονο και διαμένουμε στο σκάφος μας στην περιοχή Ψαρού. Διαβάστε αναλυτικά

Πηγή: flash.gr

Σχετικά άρθρα:

Related Posts

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ