Ληστεία χθες Θεσσαλονίκη: Νέα διάρρηξη με τεράστια λεία στο Πανόραμα [vid]

Μοιραστείτε το:

Ξαναχτύπησαν -όπως εικάζεται- οι διαρρήκτες του 1 εκατ. ευρώ, αυτήν τη φορά σε σπίτι δικαστή του Αρείου Πάγου. Η λεία τους ανέρχεται σε 70.000 ευρώ μετρητά, κοσμήματα και χρυσαφικά και κατάφεραν να φύγουν με άνεση και χωρίς να τους ενοχλήσει κανείς από διαμέρισμα στη Θεσσαλονίκη, όπως μετέδωσε η Μίνα Καραμήτρου στο Open TV.

Οι διαρρήκτες που εισέβαλαν στην οικία -άγνωστη ώρα- κι ενώ η ιδιοκτήτρια έλειπε, έκαναν άνω κάτω το σπίτι αλλά τελικά βρήκαν αυτό που έψαχναν. Ήδη, οι αστυνομικοί εξετάζουν βίντεο από κάμερες ασφαλείας της περιοχής, για να φτάσουν στην άκρη του νήματος. Θεωρούν πολύ πιθανό να πρόκειται για τη σπείρα, που προ ημερών είχε χτυπήσει σε βίλα γνωστού επιχειρηματία, με λεία 1.000.000 ευρώ.

Το συμβάν έλαβε χώρα το βράδυ του Σαββάτου, με την ιδιοκτήτρια να καταγγέλλει το περιστατικό την Κυριακή στην Ασφάλεια Πυλαίας.

Το χτύπημα στη βίλα επιχειρηματία

Η διάρρηξη έγινε το βράδυ της περασμένης Τετάρτης (02-09-2020), την ώρα που απουσίαζαν οι ένοικοι της μονοκατοικίας. Οι δράστες φαίνεται πως παραβίασαν χρηματοκιβώτιο απ’ όπου απέσπασαν την πολύτιμη λεία και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή, πιθανότατα, με αυτοκίνητο που είχαν σταθμεύσει στην περιοχή.

Ο συναγερμός άρχισε να χτυπάει και ειδοποιήθηκε ο ιδιοκτήτης, όμως, μέχρι να φτάσουν τα πρώτα περιπολικά της αστυνομίας, οι δράστες είχαν καταφέρει να εξαφανιστούν με την πολύτιμη λεία τους. Η λεία των δραστών ήταν 1.000.000 ευρώ! Ο επιχειρηματίας έκανε διακοπές με την οικογένειά του, στη Χαλκιδική. Κάτι που πιθανότατα γνώριζαν οι διαρρήκτες πριν θέσουν σε εφαρμογή το σχέδιό τους. Σε αυτό το πλαίσιο, οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση, προσπαθούν να διαπιστώσουν αν οι δράστες είχαν εσωτερική πληροφόρηση.

Σε βίντεο από κάμερες ασφαλείας, καταγράφονται καρέ καρέ οι κινήσεις των διαρρηκτών, οι οποίοι έχοντας πλήρως καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους πλησίασαν την οικία με κλεμμένο όχημα, το οποίο το είχαν αρπάξει λίγη ώρα νωρίτερα από άλλο σπίτι που διέρρηξαν από την περιοχή της Θέρμης.

Πηγή: flash.gr

Σχετικά άρθρα:

Related Posts

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ