Γιάννης Αντετοκούνμπο: Τα νεότερα για τον τραυματισμό του

Μοιραστείτε το:

Η κατάστασή του «Greek Freak» δεν είναι σε καμία περίπτωση ευχάριστη. Οι Μπακς βρίσκονται πίσω με 3-1, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να είναι ένα πληγωμένο θηρίο που φαίνεται πως δεν θα παίξει στο Game 5 της σειράς, το βράδυ της Τρίτης (01:30 ώρα Ελλάδας). Ο MVP του ΝΒΑ έκανε θεραπεία το πρωί και το μεσημέρι, εννοείται πως δεν ακολούθησε το shoot-around της ομάδας του Μιλγουόκι, ενώ συνέχισε να φοράει την προστατευτική μπότα κάθε φορά που έπρεπε να διανύσει μια απόσταση ώστε να μη βάζει βάρος στον ταλαιπωρημένο και πρησμένο αστράγαλό του.

Η λογική λέει ότι ο Αντετοκούνμπο δεν θα αγωνιστεί στο αυριανό ματς. Το ίδιο, βέβαια, έλεγαν οι πιθανότητες και πριν από το Game 4 στο οποίο αγωνίστηκε σφίγγοντας τα δόντια εξαιτίας του διαστρέμματος που είχε υποστεί στο πρώτο μέρος του τρίτου αγώνα της σειράς, πριν λαβωθεί ξανά. Όλα θα κριθούν το πρωί (ώρα Ορλάντο) της Τρίτης, όλα θα εξαρτηθούν από το αν έχει υποχωρήσει το πρήξιμο και οι γιατροί του επιτρέψουν να δοκιμάσει το πόδι του. Αυτή τη στιγμή, πάντως, οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του MVP του 2019 και οσονούπω και του 2020.

“Ο Γιάννης κάνει θεραπεία, θα προσπαθήσει να παίξει. Δοκιμάσαμε κάποια πράγματα για την άμυνα, με τους παίκτες στατικούς, συμμετείχε σε αυτό αλλά όχι σε κάτι περισσότερο. Υπάρχει χρόνος μέχρι αύριο” είπε ο Μάικ Μπουντενχόλζερ το απόγευμα της Δευτέρας.

Πηγή: flash.gr

Σχετικά άρθρα:

Related Posts

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ