Γιαν Εμβιλά: Κοντά σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό

Μοιραστείτε το:

Για συμφωνία του Γιαν Εμβιλά με τον Ολυμπιακό κάνει λόγο δημοσίευμα της εφημερίδας Κόκκινος Πρωταθλητής. Ειδικότερα, τονίζει ότι η γαλλική Σεντ Ετιέν ξεμπόλαρε τη μεταγραφή, σημειώνοντας επίσης ότι οι Γάλλοι τώρα παραδέχονται ότι τα όποια εμπόδια θα ξεπεραστούν και ο 30χρονος χαφ θα έρθει στον Πειραιά, με υπογραφή τριετούς συμβολαίου. Το κόστος της συμφωνίας εκτιμάται ότι θα φτάσει τα 4,8 εκ. ευρώ.

Σημειώνεται ότι, χθες Κυριακή, η “Equipe” έδωσε νέα διάσταση στο θέμα, καθώς υποστήριξε πως η γαλλική ομάδα δεν είναι διατεθειμένη να τον αφήσει ελεύθερο και ζητάει 1.000.000 ευρώ για την παραχώρησή του. Παρά το γεγονός πως ο διεθνής μέσος δεν είναι στα πλάνα του Κλοντ Πιέλ, οι “στεφανουά” δεν φαίνεται πως έχουν σκοπό να τον χάσουν δίχως κάποιο οικονομικό αντάλλαγμα, από τη στιγμή που τον δεσμεύουν με συμβόλαιο για ακόμη δύο χρόνια.

Στον Πειραιά έχουν έτοιμη για τη μεσαία γραμμή και τη λύση του Τιάγκο Σίλβα από τη Νότιγχαμ, αλλά σε περίπτωση που αποκτηθεί ο Εμβιλα για το “6”, μαζί με τον Πέπε που προορίζεται για το “8”, δύσκολά θα φορέσει και ο Πορτογάλος μέσος της Φόρεστ.

Παράλληλα, τρέχει και το θέμα του Γκάρι Ροντρίγκες για τα φτερά της επίθεσης. Ο 30χρονος εξτρέμ διέκοψε το δανεισμό του από τη Φενέρ και πλέον το τοπίο φαίνεται να ξεκαθαρίσει.

Στο μεταξύ, από πλευράς Ολυμπιακού ξεκαθαρίστηκε ότι η υπόθεση Πέπε δεν έχει ουδεμία σχέση με την επιθυμία της Μπενφίκα να αποκτήσει τον Ρούμπεν Σεμεδο και πως ο μέσος της Γκιμαράες θα ανακοινωθεί το συντομότερο, αφού αποσταλούν κάποια έγγραφα που εκκρεμούν από την πορτογαλική Ομοσπονδία.

Πηγή: flash.gr

Σχετικά άρθρα:

Related Posts

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ