Απάτη: Η εγγονή του Παπαστράτου πλήρωσε 13 εκατομμύρια ευρώ για να της «λύσουν τα μάγια»

Μοιραστείτε το:

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Realnews, επί 6 χρόνια η καθαρίστριά της και μία γυναίκα που δήθεν ασχολείτο με την «μαύρη μαγεία» της αποσπούσαν μεγάλα ποσά αφού είχαν καταφέρει να την μετατρέψουν σε υποχείριό τους, χορηγώντας της παράλληλα την με παραισθησιογόνες ουσίες όπως μανδραγόρα και ταντούλα.

Οι δύο δράστιδες εκμεταλλευόμενες την ευάλωτη συναισθηματική κατάσταση που βρισκόταν η γυναίκα και την εμπιστοσύνη που έδειξε στην καθαρίστρια την οποία θεωρούσε φίλη της άρχισαν από το 2001 να της αποσπούν μεγάλα χρηματικά ποσά. Τα οποία όπως της έλεγαν απαιτούνταν ούτως ώστε η «λευκή μάγος» να ενεργοποιήσει τις «δυνάμεις» της και να «λύσει» τα μάγια που δημιουργούσαν προβλήματα στις σχέσεις της ή «απειλούσαν» τη ζωή των δικών της.

Το μεγάλο κόλπο ωστόσο , οι δύο καταδικασμένες πλέον σε πρώτο βαθμό για απάτη, το έστησαν την περίοδο που πουλήθηκε η κραταιά καπνοβιομηχανία και η Ντονατέλα εισέπραξε ένα μεγάλο ποσό ως μέτοχος αυτής. Κατάφεραν τότε να της αποσπάσουν 3 εκατομμύρια ευρώ πείθοντάς την ότι η πώληση ήταν ήταν ένα «μεταφυσικό δώρο της μαγείας» και επιτεύχθηκε χάρις στις δυνάμεις της «λευκής μάγου».

Η απάτη αποκαλύφθηκε από την ίδια την καθαρίστριά της το 2007 η οποία όμως τα έριξε όλα στην συνεργό της. Κι αυτό το έκανε όχι γιατί μετανόησε αλλά γιατί η «μάγισσα» αποφάσισε να «αποχωρήσει» φοβούμενη ότι πλέον θα αποκαλυφθούν. Συνεπώς θα σταματούσε η οικονομική εκμετάλλευση της εύπορης αλλά και εύπιστης γυναίκας . Έτσι προσπάθησε να της την πείσει ότι την βοηθούσε, προκειμένου η ίδια να συνεχίσει να της αποσπά χρήματα. Η Ντονατέλα Πόλι όμως αυτή τη φορά δεν πείστηκε εφόσον είχε προηγηθεί και τέτοια μεγάλη οικονομική αιμορραγία.

Μετά τη μήνυση που κατέθεσε οι δύο γυναίκες καταδικάστηκαν από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων σε 10 χρόνια κάθειρξη η κάθε μία με την « λευκή μάγισσα» να πηγαίνει φυλακή καθώς το δικαστήριο δεν της χορήγησε ανασταλτικό στην έφεση. Η υπόθεση θα εκδικαστεί τώρα σε δεύτερο βαθμό στο Πενταμελές Εφετείο.

Πηγή: Realnews

Πηγή: flash.gr

Σχετικά άρθρα:

Related Posts

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ