Nations League: «Τεσσάρα» η Πορτογαλία, μεγάλα διπλά για Γαλλία και Βέλγιο [vids]

Μοιραστείτε το:

Η Πορτογαλία στην πρεμιέρα του Nations League έπαιξε εξαιρετικά απέναντι στην Κροατία και επικράτησε με 4-1 της Κροατίας έχοντας παράλληλα και τρία δοκάρια. Την ίδια ώρα Γαλλία και Βέλγιο πέρασαν με διπλά από Σουηδία και Δανία και μπήκαν με το δεξί στην διοργάνωση. Στο Ντραγκάο οι παίκτες του Φερνάντο Σάντος στο πρώτο μέρος ήταν καταιγιστικοί και είχαν τρία δοκάρια και πολλές χαμένες ευκαιρίες με τον γκολκίπερ των φιλοξενούμενων να αποτελεί σωτήρα για την ομάδα του. Οι Πορτογάλοι άνοιξαν το σκορ με γκολάρα του Ζοάο Κανσέλο στο 41′. Στο δεύτερο μέρος ο Ζότα με πλασέ στο 58′ έκανε το 2-0 και στο 70′ το σουτ του Ζοάο Φέλιξ έγραψε το 3-0. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν με γκολ του Πέτκοβιτς στο 91′ αλλά η Πορτογαλία βρήκε ένα ακόμη γκολ στο 94′ με προβολή του Σίλβα.

Στη Σουηδία, οι «τρικολόρ» απόδρασαν  με το διπλό, 0-1, με γκολ που πέτυχε στο 41′ ο Εμπαπέ με δυνατό σουτ από εξαιρετικά δύσκολη θέση. Δύο λεπτά νωρίτερα όμως ο Μάρκους Μπεργκ είχε χάσει σπουδαία ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ όταν βγήκε τετ α τετ με τον Λιορίς και νικήθηκε από το Γάλλο γκολκίπερ. Οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να πετύχουν και δεύτερο γκολ στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης μετά από πέναλτι που κέρδισε ο Μαρσιάλ. Ο Γκριεζμάν ανέλαβε την εκτέλεση του αλλά εστειλε τη μπάλα έξω.

Εύκολο έργο είχε το Βέλγιο στην αναμέτρηση με τη Δανία. Οι φιλοξενούμενοι πήραν από νωρίς το σκορ μετά από προβολή του Ντεναγιέρ στο 9′ και το 2-0 έγινε στο 77′ με πλασέ του Μέρτενς από κοντά σε φάση διαρκείας μπροστά από τα καρέ του Σμάιχελ.

Δείτε τα γκολ και τα highlights από τους αγώνες

League A

2ος όμιλος

Ισλανδία – Αγγλία 0-1 (91′ πεν. Στέρλινγκ)

Δανία – Βέλγιο 0-2 (9′ Ντεναγιέρ, 77′ Μέρτενς)

3ος όμιλος

Πορτογαλία – Κροατία 4-1 (41′ Ζοάο Κανσέλο, 58′ Ζότα, 70′ Ζοάο Φέλιξ, 90′ Σίλβα/91′ Πέτκοβιτς)

Σουηδία – Γαλλία 0-1 (41′ Εμπαπέ)

League C

1ος όμιλος

Αζερμπαϊτζάν – Λουξεμβούργο 1-2 (43′ Σεϊντάεφ / 48′ Κριβότσιουκ αυτ., 72′ Ροντρίγκες πεν.)

Κύπρος – Μαυροβούνιο 0-2 (60′ & 73′ Γιόβετιτς)

2ος όμιλος

Βόρεια Μακεδονία – Αρμενία 2-1 (5′ Αλιόσκι πεν., 38′ Νεστορόφσκι πεν. / 90 +4′ Μπαρσεγκιάν πεν.)

Εσθονία – Γεωργία 0-1 (34′ Ταμ αυτ.)

League D Γιβραλτάρ – Σαν Μαρίνο 1-0 (42′ Τορίγια)

Πηγή: flash.gr

Σχετικά άρθρα:

Related Posts

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ