Μύκονος κορονοϊός: Δωρεάν οι πανάκριβες ξαπλώστες στο «Nammos» [vid]

Μοιραστείτε το:

Η πανδημία του κορονοϊού φέρνει… σκηνικά που υπό φυσιολογικές συνθήκες δεν θα γινόντουσαν ούτε κατά διάννοια.  Τα αφεντικά του Nammos αποφάσισαν στα ξαφνικά και για 24 ώρες να διαθέσουν δωρεάν τις πανάκριβες ξαπλώστρες στους λουόμενους. Το νέο διαδόθηκε αστραπιαία από στόμα σε στόμα με αποτέλεσμα η παραλία της Ψαρρούς να γεμίσει από κόσμο που δεν έχασε την ευκαιρία για selfies και stories με φόντο τις σούπερ λουξ ξαπλώστρες του διάσημου beach bar, καθεμία από τις οποίες κοστίζει €2.800!

Η κάμερα του Mykonos Live TV βρέθηκε την… ιστορική αυτή ημέρα στο Nammos όπου δεν έπεφτε καρφίτσα!

Δείτε βίντεο:

Το «λουκέτο» προ ημερών

Μικτά κλιμάκια της Πολιτικής Προστασίας και της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας προ ημερών είχαν πάει στα τα δύο μαγαζιά της Μυκόνου και έκαναν τεστ για κορονοϊό στους εργαζόμενους. Τα τεστ έδειξαν πολλά κρούσματα κορονοϊού και με απόφαση που αναρτήθηκε το βράδυ της Τρίτης στην Διαύγεια, τα beach bar αναστέλλουν τη λειτουργία τους ως τις 4 Σεπτεμβρίου.
Η απόφαση αναφέρει:

«Αποφασίζουμε την αναστολή λειτουργίας των επιχειρήσεων προσφοράς οινοπνευματωδών ποτών και μαζικής εστίασης (bar-restaurant) στη Νήσο Μύκονο με τις επωνυμίες «Nammos» στην παραλία Ψαρού και «Scorpios» στην περιοχή Παράγκα, από 01.09.2020 και ώρα 22.00 έως την 04.09.2020 και ώρα 07.00, για επιτακτικούς λόγους αντιμετώπισης σοβαρού κινδύνου δημόσιας υγείας και ειδικότερα για τον περιορισμό της διασποράς και των επιπτώσεων της νόσου COVID-19».

Λίγα λόγια για τη Μύκονο

Η Μύκονος είναι νησί του Αιγαίου Πελάγους και ανήκει στις Κυκλάδες. Πρωτεύουσα του νησιού είναι η Χώρα, που βρίσκεται στη δυτική πλευρά του νησιού. Η Μύκονος είχε πληθυσμό 10.134 άτομα στην απογραφή του 2011. Η έκταση του νησιού είναι 106 τ.χλμ., ενώ έχει μήκος ακτών 89 χιλιόμετρα. Η Μύκονος ήταν από τα πρώτα ελληνικά νησιά που αναπτύχθηκε τουριστικά. Ήδη από τη δεκαετία του 1960 συνέρρεαν μαζικά τουρίστες προς το νησί. Σήμερα η νυχτερινή ζωή της Μυκόνου θεωρείται από τις πιο ζωντανές και ενεργές στην Ευρώπη. Το πιο γνωστό σημείο του νησιού στη χώρα ονομάζεται μικρή Βενετία λόγω της ομοιότητας του με τη Βενετία.

Ο κάτοικος της Μυκόνου ονομάζεται Μυκόνιος ή Μυκονιάτης – Μυκονιάτισσα.

Οι πιο γνωστές παραλίες του νησιού είναι: ο Άγιος Σώστης, ο Πάνορμος, η Λιά, το Καλό Λιβάδι, η Φτελιά, το Αγράρι, η Αγία Άννα, το Σούπερ Παραντάις, η Παράγκα, ο Ορνός και η πιο διάσημη και κοσμική, η Ψαρού.

Πηγή: flash.gr

Σχετικά άρθρα:

Related Posts

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ