Τροχαίο τώρα Παραλιακή: Ουρές χιλιομέτρων

Μοιραστείτε το:

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στη λεωφόρο Ποσειδώνος στο ύψος του Αγίου Κοσμά στο ρεύμα προς Γλυφάδα. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι στο τροχαίο έχουν εμπλακεί δύο αυτοκίνητα και μια μοτοσυκλέτα, ενώ τουλάχιστον ένα άτομο έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Στο σημείο βρίσκεται η τροχαίο, ενώ η κίνηση γίνεται μετ’εμποδίων και έχουν σχηματιστεί ουρές χιλιομέτρων.

Σοκαριστικό ατύχημα στη Συγγρού

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στη λεωφόρο Συγγρού, στο ρεύμα προς Πειραιά, στο ύψος της Αμφιθέας. Άνδρας ηλικίας περίπου 45 ετών επιχείρησε να διασχίσει κάθετα τη λεωφόρο και να περάσει απέναντι με συνέπεια να τον παρασύρει διερχόμενο όχημα. Σύμφωνα με πληροφορίες από την εκπομπή του Mega «Live News», το εν λόγω τροχαίο προκάλεσε τον σοβαρό τραυματισμό του άνδρα ο οποίος αποφάσισε να περάσει τη Συγγρού πεζός, αλλά όχι από φανάρι ή από διάβαση. Η εικόνα από όσα έγιναν στο ρεύμα καθόδου της Συγγρού, είναι σοκαριστικές, με το τροχαίο να καταγράφεται καρέ καρέ από τις κάμερες ασφαλείας του Mega.

Όπως φαίνεται, η κάμερα ασφαλείας δείχνει και τα δυο ρεύματα της Συγγρού. Στο βάθος, φαίνεται ο άνδρας που περνά, με κίνδυνο της ζωής του, το ρεύμα της ανόδου της λεωφόρου. Σκαρφαλώνει στο διαχωριστικό στηθαίο και επιχειρεί να περάσει στην απέναντι πλευρά και από το ρεύμα καθόδου. Καθώς κατεβαίνει από τη νησίδα, στο τσακ αποφεύγει ένα αυτοκίνητο και ένα μηχανάκι.

Αξίζει να σημειωθεί πως τη μεγαλύτερη μείωση θανάτων σε οδικά ατυχήματα στην Ευρωπαϊκή Ένωση, της τάξεως του 44% κατέγραψε η Ελλάδα κατά τη δεκαετία 2010 – 2019, σημειώνοντας σημαντική πρόοδο στην οδική ασφάλεια. Τα θύματα των οδικών ατυχημάτων μειώθηκαν σημαντικά και κατά το πρώτο τετράμηνο φέτος, λόγω της μείωσης της κυκλοφορίας και των περιοριστικών μέτρων για την αντιμετώπιση του κορονοϊού. Έτσι, το πρώτο τετράμηνο καταγράφηκε μείωση θανάτων στους δρόμους κατά 18% συγκριτικά με την αντίστοιχη περίοδο του προηγούμενου έτους, ενώ για τον μήνα Απρίλιο η μείωση ήταν 58% σε σχέση με πέρυσι, λόγω του περιορισμού των μετακινήσεων για το Πάσχα.

Πηγή: flash.gr

Σχετικά άρθρα:

Related Posts

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ