Κίνημα Αλλαγής: «Πελατειακές προθέσεις και στημένη διαδικασία» οι προσλήψεις Μπακογιάννη στον Δήμο

Σφοδρή επίθεση στον Δήμαρχο Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη εξαπολύει το Κίνημα Αλλαγής, με αφορμή την προκήρυξη 366 θέσεων συμβασιούχων, η οποία, όπως υποστηρίζει, έγινε στις 3 Σεπτεμβρίου, με προθεσμία υποβολής αιτήσεων τις 4 Σεπτεμβρίου.  Στην ανακοίνωση που εξέδωσε, γίνεται λόγος για «πελατειακές προθέσεις» και «στημένη διαδικασία», ενώ καλεί τον κ. Μπακογιάννη να αποσύρει άμεσα τη «φωτογραφική προκήρυξη».

Αναλυτικά:

«Ο Δήμαρχος Αθηναίων κ. Μπακογιάννης προκηρύσσει στις 3 Σεπτεμβρίου 366 θέσεις συμβασιούχων με προθεσμία υποβολής αιτήσεων τις 4 Σεπτεμβρίου. Δώσατε δε, μόλις ένα 24ωρο και για την υποβολή ενστάσεων. Τόσο βέβαιος ήσασταν ότι όλα θα κυλήσουν ρολόι, τόσο προφανές είναι ότι η όλη διαδικασία είναι στημένη. Ούτε τα προσχήματα δεν τηρείτε  κ. Δήμαρχε! Οι πελατειακές προθέσεις σας έγιναν γνωστές στους Αθηναίους εδώ και έναν χρόνο που αναλάβατε τη δημαρχία, αλλά ότι θα φτάνατε στο σημείο να κοροϊδεύετε τους Αθηναίους πολίτες ξεδιάντροπα βολεύοντας με προκλητικό τρόπο την πολιτική σας πελατεία ξεπερνά κάθε όριο.

Ο δήμος Αθηναίων δεν είναι τσιφλίκι σας για να διορίζετε χωρίς διαδικασίες και λογοδοσία όποιον σας αρέσει. Σε ένα Κράτος Δικαίου πρόσβαση σε δημόσια θέση πρέπει να έχουν όλοι οι πολίτες με τα κατάλληλα προσόντα. Φωτογραφικές προκηρύξεις προσβάλλουν τους Έλληνες πολίτες. Σας καλούμε να την αποσύρετε άμεσα».

Δήμος Αθηναίων: 366 προσλήψεις για το ρεκόρ Γκίνες

Απίστευτο και όμως αληθινό, καθώς ο Δήμος Αθηναίων προσέλαβε 366 εργαζόμενους ορισμένου χρόνοι με διορία μόνο 24 ώρες για να υποβληθούν οι αιτήσεις. Συγκεκριμένα πρόκειται για θέσεις εργασίας, ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες του Δήμου για την αντιμετώπιση της διασποράς της πανδημίας του κορονοϊού. Η Διορία για να γίνουν οι αιτήσεις όμως δόθηκε από την Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2020 στις 8:00 έως την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2020 στις 15:00. Οι φωτογραφικές προσλήψεις από τον Κώστα Μπακογιάννη στον Δήμο Αθηναίων με τους υποψήφιους να πρέπει να συγκεντρώσουν τα δικαιολογητικά να τα καταθέσουν να συμπληρώσουν την αίτηση, πρακτικά εντός 8 ωρών, όσο δηλαδή είναι ανοιχτές οι υπηρεσίες που προμηθεύουν τα δικαιολογητικά, είναι για ρεκορ Γκίνες

Έτσι, σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε σημειώνει τα εξής: “Ανακοινώνεται η υπ’ αριθμ. πρωτ. 194186/02-09-2020 Ανακοίνωση , το παράρτημα και η αίτηση, που αφορά την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου 366 ατόμων. Ημερομηνία Υποβολής Συμπληρωμένων και υπογεγραμμένων Αιτήσεων μαζί με ευκρινές φωτοαντίγραφο: Των δύο όψεων του ατομικού δελτίου ταυτότητας ή άλλων δημόσιων εγγράφων από τα οποία να προκύπτουν τα στοιχεία της ταυτότητας, που μπορούν να υποβάλλουν οι ενδιαφερόμενοι από Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 08:00 έως και Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 15:00.”  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ 

Πηγή: flash.gr

About Ομάδα Σύνταξης 84457 Articles
To PrismaRadio.gr είναι τo ενημερωτικό ραδιόφωνο της Βορειοδυτικής Ελλάδας

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*