Ατρόμητος – Ολυμπιακός 1-0

Μοιραστείτε το:

Ο Ατρόμητος νίκησε και προβλημάτισε τον Ολυμπιακό πριν τον τελικό. Η ομάδα του Κάναντι ήταν ανώτερη στο α’ μέρος και του Μαρτίνς στο δεύτερο, αλλά η πρώτη επικράτησε 1-0 σε φιλική αναμέτρηση στο Περιστέρι, με το τέρμα του Σάλομον με γλυκό πλασέ στο 29’. Θετικά τα σημάδια ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων για τους γηπεδούχους, που μετά την ΑΕΚ γονάτισαν και τους «ερυθρόλευκους», έχοντας καλή παρουσία σε γενικές γραμμές.

Κατώτερος των περιστάσεων συνολικά ο Ολυμπιακός, παρά τη βελτίωση στο πρώτο μέρος, διότι είχε έλλειψη συνοχής, αμυντικά κενά, ενώ στο πρώτο μέρος απείλησε ελάχιστα και παράλληλα έδειξε να ψάχνεται πριν το ματς-τίτλος με την «Ένωση». Ντεμπούτο για τον Ραφίνια με τα ερυθρόλευκα, αλλά και επανεμφάνιση για τον Χολέμπας έπειτα από έξι χρόνια.

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Γιαννιώτης, Γκάλο, Τομάσεβιτς (67′ Στρούγγης), Κιβρακίδης, Ρισβάνης, Γούτας, Σάλομον, Ουμπίδες (74′ Xαρίσης), Ραμπέγιο (46′ Μουνίθ), Αγκάγιεβ (46′ Γιακουμάκης), Μανούσος (67′ Κωτσόπουλος)

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Τζολάκης, Μπρούνο, Μπα, Σισέ (67′ Παπαδόπουλος), Τοροσίδης (67′ Χολέμπας), Καμαρά, Καφού (77′ Σουρλής), Βαλμπουενά (77′ Κάιπερς), Ραντζέλοβιτς (67′ Ραφίνια), Ελ Αραμπί, Χασάν.

Πηγή: flash.gr

Σχετικά άρθρα:

Related Posts

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ