Άδωνις κορονοϊός Γιάννης Πλακιωτάκης: Αρνητικοί στο πρώτο τεστ

Μοιραστείτε το:

Αρνητικό βγήκε το πρώτο τεστ κορονοϊού για τον Γιάννη Πλακιωτάκη και τον Άδωνι Γεωργιάδη. Οι δύο υπουργοί υποβλήθηκαν σήμερα, Σάββατο, στο πρώτο τεστ για τον κορονοϊό. Υπενθυμίζεται, ότι οι Γεωργιάδης-Πλακιωτάκης μαζί με τον Νίκο Παπαθανάση μπήκαν σε καραντίνα ύστερα από συνάντηση που είχαν με επενδυτή, ο οποίος στη συνέχεια βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό.

Και οι δύο υπουργοί σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ θα υποβληθού σε επαναληπτικό τεστ και αν βγει και αυτό αρνητικό θα μπορέσουν άμεσα να επιστρέψουν στα καθήκοντά τους.

Το Τweet του Γεωργιάδη για τα αποτελέσματα του τεστ

Σημειώνεται πως την Πέμπτη σήμανε συναγερμός στην κυβέρνηση για τον Άδωνι Γεωργιάδη, τον Νίκο Παπαθανάση και τον Γιάννη Πλακιωτάκη, οι οποίοι λίγο πριν μπουν στο αεροπλάνο με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ενημερώθηκαν ότι ο επενδυτής που είχαν συναντήσει ήταν θετικός στον κορονοϊό.

Λίγα λεπτά πριν αναχωρήσουν για τη Θεσσαλονίκη και ενώ, όπως διευκρινίζεται σε ανακοίνωση του υπουργείου Ανάπτυξης, δεν είχαν συναντήσει ακόμη τον πρωθυπουργό, ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο Νίκος Παπαθανάσης και ο Γιάννης Πλακιωτάκης ενημερώθηκαν, ότι σε υπηρεσιακή συνάντηση που είχαν την Τετάρτη (02.09.2020) στο υπουργείο με επενδυτές από το εξωτερικό, ο ένας εξ αυτών διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό.

Έτσι, ακολουθώντας κατά γράμμα το υγειονομικό πρωτόκολλο, Γεωργιάδης – Παπαθανάσης – Πλακιωτάκης αντί να φύγουν για Θεσσαλονίκη, έφυγαν για τα σπίτια τους προκειμένου να «μπουν» σε καραντίνα.

«Αισθάνθηκα ανθρώπινη ανησυχία αλλά ήμασταν προετοιμασμένοι για ένα τέτοιο σενάριο γιατί βλέπουμε καθημερινά πολλούς ανθρώπους ενώ με τον Νίκο Παπαθανάση τηρούσαμε όλα τα μέτρα προστασίας κι αισθανόμαστε αρκετά ασφαλείς ότι δεν θα έχουμε κολλήσει» δήλωσε σε συνέντευξή του ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Πρόσθεσε ότι ακολουθείται το υγειονομικό πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ και τόνισε ότι σύμφωνα με τις οδηγίες θα κάνει το τεστ σε λίγες μέρες ενώ όπως είπε η οικογένειά του δεν είναι σε καραντίνα. Ωστόσο, το υπουργείο δε θα λειτουργήσει την Παρασκευή καθώς θα γίνει απολύμανση.

Πηγή: flash.gr

Σχετικά άρθρα:

Related Posts

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ