Σλοβενία – Ελλάδα 0-0 [vids]

Μοιραστείτε το:

Η Εθνική ομάδα στο εναρκτήριό της παιχνίδι για τον τρίτο όμιλο της Γ’ κατηγορίας του Nations League πήρε την λευκή ισοπαλία στη Λιουμπλιάνα με τη Σλοβενία. Η γαλανόλευκη, σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι, επέκτεινε το αήττητο σερί της στα τέσσερα ματς με τον Τζον Φαν Σιπ στον πάγκο και πλέον κοιτάζει τον κυριακάτικο αγώνα στο Κόσσοβο, όπου θα στοχεύσει απαραίτητα στο τρίποντο. Το θετικό είναι πως έβγαλε το πιο δύσκολο παιχνίδι χωρίς να ηττηθεί και ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία για την κατάληψη της πρώτης θέσης στον όμιλο και την άνοδο στη Β’ κατηγορία.

Πώς έπαιξαν:

Η Εθνική μας παρατάχθηκε με σύστημα 4-2-3-1 και τον Μπάρκα κάτω από τα δοκάρια, τους Μπακάκη, Σβάρνα, Σιόβα και Γιαννούλη στα μετόπισθεν, ενώ Ζέκα και Κουρμπέλης ήταν οι αμυντικοί μέσοι. Με τον Λημνιό δεξιά, τον Μάνταλο αριστερά, και τον Μπακασέτα πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Παυλίδη.

Ενώ ο αντίπαλος αγωνίστηκε αρχικά με σύστημα 4-4-2 και τον Όμπλακ στα γκολπόστ, τους Στογιάνοβιτς, Μπλάζιτς, Μέβλια και Μπάλκοβετς στην άμυνα, ενώ οι Ρεπ, Μπίγιολ, Βέτριχ και Μπόχαρ έπαιξαν στον άξονα, με τους Βούτσκιτς-Σποράρ δίδυμο στην επίθεση.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Σλοβενία (Ματίγιαζ Κεκ): Όμπλακ, Στογιάνοβιτς, Μπλάζιτς, Μέβλια, Μπάλκοβετς, Ρεπ (52’ Ζίβετς), Μπίγιολ (78’ Κούτερ), Βέτριχ, Μπόχαρ, Βούτσκιτς (61’ Ζάιτς), Σποράρ.

Ελλάδα (Τζον Φαντ Σιπ): Μπάρκας, Μπακάκης, Σβάρνας, Σιόβας, Γιαννούλης, Κουρμπέλης, Ζέκα, Λημνιός, Μπακασέτας, Μάνταλος (87’ Μασούρας), Παυλίδης (76’ Φούντας).

Διαιτητής: Μπόμπι Μάντεν (Σκωτία).

Πηγή: flash.gr

Σχετικά άρθρα:

Related Posts

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ