Πάρτι κορονοϊός: Νεϊμάρ, Γουάντα Νάρα και Ικάρντι σε γιοτ στην Ίμπιζα [vid & pics]

Μοιραστείτε το:

Μετά την οδυνηρή ήττα της Παρί από την Μπάγερν στον τελικό του Champions League, οι παίκτες των πρωταθλητών Γαλλίας είχαν άδεια και έφυγαν για ολιγοήμερες διακοπές. Ωστόσο, όπως αποδείχθηκε κατά την επιστροφή τους η επιλογή της Ίμπιζα αποδείχθηκε καταστροφική. Συγκεκριμένα, οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκαν οι ποδοσφαιριστές αποκάλυψαν τρία θετικά κρούσματα κορονοϊου με τα ονόματα των Ντι Μαρία, Παρέδες να διαρρέουν από νωρίς, ενώ ο τρίτος της παρέας όπως σας ενημερώσαμε νωρίτερα είναι ο Νεϊμάρ.

Κι οι τρεις συμπαίκτες είχαν βρεθεί στο ισπανικό θέρετρο όπου τα κρούσματα παρουσιάζουν μεγάλη αύξηση καθημερινά. Το μελανό σημείο της όλης υπόθεση για την Παρί είναι το γεγονός πως στην Ίμπιζα βρέθηκαν κι άλλοι ποδοσφαιριστές (Νάβας, Ικάρντι, Ερέρα, Βεράτι) και ως εκ τούτου υπάρχει φόβος ότι ο αριθμός των κρουσμάτων στην ομάδα θα αυξηθεί.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Que lindo la pasamos juntos ❤️ En familia

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Wanda nara (@wanda_icardi) στις

Μάλιστα, η 33χρονη σύζυγος και μάνατζερ του στράικερ της Παρί Σεν Ζερμέν, δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram, μερικές εντυπωσιακές φωτογραφίες από το πολυτελές γιοτ που νοίκιασαν, ποζάροντας σε υπερλούξ πισίνες με καυτά μπικίνι.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

I b i z a 🇪🇸

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Wanda nara (@wanda_icardi) στις

Στην Ίμπιζα βρέθηκαν επίσης και δύο συμπαίκτες του Ικάρντι στην ομάδα του Παρισιού. Το ζευγάρι διασκέδασε με τον Κέιλορ Νάβας και τη σύντροφό του, Αντρέα Σάλας, καθώς και τον Νεϊμάρ σε βραδινή έξοδο.

Πηγή: flash.gr

Σχετικά άρθρα:

Related Posts

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ