Νίκος Δίπλαρος Παναθηναϊκός: Εντυπωσιάζει και όλα είναι ανοικτά για το μέλλον του [vid]

Μοιραστείτε το:

Ο Νίκος Δίπλαρος, o οποίος συμμετέχει ως βοηθητικός στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού κερδίζει πόντους… απόκτησης από το τριφύλλι. Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει την προετοιμασία του ενόψει της νέας σεζόν, ενώ όπως προκύπτει από δημοσιεύματα, δεν αποκλείεται να αποκτηθεί ο Δίπλαρος.

Ο νεαρός πλέι μέικερ, κερδίζει πόντους μέσα από τις προπονήσεις, και σύμφωνα με πληροφορίες, δεν αποκλείεται να πέσει στο τραπέζι το ενδεχόμενο της παραμονής του, κάτι που θα ξεκαθαριστεί όμως το προσεχές διάστημα. Από εκεί και πέρα, οι πράσινοι θα αναχωρήσουν αύριο για τα Ιωάννινα όπου θα δώσουν δύο φιλικά παιχνίδια την Παρασκευή και το Σάββατο με αντιπάλους τον Ηρακλή και τον ΠΑΟΚ αντίστοιχα.

Λίγα λόγια για τον Νίκο Δίπλαρο 

Ο Νικόλαος (Νίκος) Δίπλαρος (Πάτρα, 28 Ιουνίου 1997), είναι Έλληνας καλαθοσφαιριστής. Διαθέτοντας ύψος 190 εκατοστά, αγωνίζεται ως Πόιντ γκαρντ και Σούτινγκ γκαρντ.

Ο Δίπλαρος ξεκίνησε την καριέρα του από τον Έσπερο Πατρών και το καλοκαίρι του 2015 μεταγράφηκε στην ΑΕΚ, χωρίς όμως να προλάβει να αγωνιστεί. Στις 8 Αυγούστου 2015, πραγματοποίησε την εξής δήλωση: “Η ΑΕΚ είναι νέα αρχή, έχω όρεξη για δουλειά, αλλά στην εποχή μας ζητώ το καλύτερο για τον εαυτό μου και θέλω να παίξω τώρα καλά ώστε να πάω μια μέρα στον Ολυμπιακό ή στον Παναθηναϊκό…”. Η ομάδα της ΑΕΚ αποδέσμευσε τον νεαρό αθλητή την επόμενη ημέρα, παρά το γεγονός ότι ο Δίπλαρος ζήτησε συγγνώμη δημοσίως.

Τον παίκτη προσέγγισε η ομάδα του Άρη, με την οποία ξεκίνησε να προπονείται στα τέλη Αυγούστου και υπέγραψε τριετές συμβόλαιο στις 8 Σεπτεμβρίου 2015.

Στις 8 Σεπτεμβρίου 2016, ανακοινώθηκε ο δανεισμός του Δίπλαρου στην ομάδα των Μαχητών Δόξας Πεύκων, οι οποίοι αγωνίζονταν στο πρωτάθλημα της Α2 εθνικής κατηγορίας. Το 2017 συμφώνησε με την ομάδα του Πανιωνίου, στον οποίο έμεινε τελικά μέχρι το 2019. Για τη σεζόν 2019-20, συμφώνησε με την Λόβτσεν από το Μαυροβούνιο. Στη Λόβτσεν είχε 6,4 πόντους, 3 ριμπάουντ και 2 ασίστ κατά μέσο όρο στην Αδριατική Λίγκα, ενώ στο Πρωτάθλημα Μαυροβουνίου είχε 9,5 πόντους, 2 ριμπάουντ και 3,8 ασίστ κατά μέσο όρο.

Πηγή: flash.gr

Σχετικά άρθρα:

Related Posts

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ