Αγιούμπ Παναθηναϊκός: Άγνωστοι έσπασαν το αμάξι του [pic]

Μοιραστείτε το:

Ο παίκτης του Παναθηναϊκού, Γιασίν Αγιούμπ είχε πάει για μπάνιο σήμερα (2/9) το μεσημέρι, μετά την ολοκλήρωση της πρωινής προπόνηση του «τριφυλλιού». Κατά την επιστροφή του στο αυτοκίνητο μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τον ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού. Άγνωστοι έσπασαν το τζάμι από το αμάξι, αλλά έφυγαν χωρίς να πάρουν τίποτα.

Το γεγονός κοινόποιησε ο ίδιος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στo Instagram.

Χαρακτηριστικά έγραψε:

“Φαντάσου να πηγαίνεις για μπάνιο και να έρχεσαι πίσω , να βλέπεις αυτό και να μην έχουν πάρει τίποτα από μέσα. Τόσο λυπηρό. Υποθέτω ότι αυτοί οι άνθρωποι δεν είναι χαρούμενοι στη ζωή τους. H αγάπη, η ευτυχία και το κλειδί της ζωής δεν είναι τα υλικά”.

Λίγα λόγια για τον Αγιούμπ

Ο Γιασίν Αγιούμπ (Yassin Ayoub, αραβικά:ياسين ايوب‎, γενν. 6 Μαρτίου 1994) είναι Μαροκινός-Ολλανδός επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, ο οποίος αγωνίζεται ως κεντρικός μέσος για τον Παναθηναϊκό. Ο Αγιούμπ αναδείχθηκε από τις ακαδημίες νέων της Ουτρέχτης, όπου αγωνίστηκε στην πρώτη ομάδα από το 2012 έως το 2018.

Τον Ιανουάριο του 2018, ο Αγιούμπ υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το 2022 με τη Φέγενορντ, με ισχύ από την 1η Ιουλίου 2018. Στις 22 Ιανουαρίου 2020, ο Αγιούμπ υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το 2023 με τον Παναθηναϊκό.

Πηγή: flash.gr

Σχετικά άρθρα:

Related Posts

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ