Λιονέλ Μέσι: Η Μάντσεστερ Σίτι δεν μπορεί να τον αγοράσει [vid]

Μοιραστείτε το:

Η Μάντσεστερ Σίτι και ο Πεπ Γκουαρδιόλα θέλουν σε μεγάλο βαθμό να εντάξουν τον Λιονέλ Μέσι στο δυναμικό τους, γι’ αυτό κι άλλωστε έχουν στρώσει χρυσάφι στα πόδια του Αργεντινού με μια εξωπραγματική πρόταση που φτάνει τα 750 εκατ. ευρώ σε βάθος πενταετίας. Ωστόσο, η πρόταση αυτή φαίνεται πως ισχύει μόνο εφόσον οι Πολίτες μπορέσουν να αποκτήσουν τον σπουδαίο Αργεντινό ποδοσφαιριστή ως ελεύθερο. Και τα δεδομένα θα αλλάξουν ριζικά σε περίπτωση που ο Μέσι δεν βγει νικητής στη δικαστική μάχη (εφόσον επιλέξει να τραβήξει την υπόθεση στα άκρα) με την Μπαρτσελόνα καθώς τότε η Σίτι θα πρέπει να πληρώσει τους Μπλαουγκράνα πολλά χρήματα. Αν όχι την επίμαχη ρήτρα των 700 εκατ. ευρώ, σίγουρα ένα ποσό που θα ξεπερνά τα 200 εκατ. ευρώ.

Σύμφωνα μάλιστα με δημοσίευμα της καταλανικής εφημερίδας Mundo Deportivo, σε νέα επικοινωνία που είχε ο προπονητής της Σίτι με τον Μέσι, του είπε ότι είναι προτιμότερο να συνεχίσει και να κλείσει την καριέρα του στην Μπαρτσελόνα. Και αυτό διότι, μολονότι οι ζάπλουτοι ιδιοκτήτες των Πολιτών έχουν την οικονομική ευχέρεια για να δώσουν όσα χρήματα απαιτούνται προκειμένου να ντύσουν τον Μέσι στα γαλάζια, η ομάδα θα αντιμετωπίσει πρόβλημα με το Financial Fair Play της UEFA.

Ήδη ο σύλλογος έχει τιμωρηθεί με βαρύ πρόστιμο (γλίτωσε εν τέλει τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό), ενώ τα οικονομικά του κλαμπ βρίσκονται στο μικροσκόπιο των διεθνών οργάνων του ποδοσφαίρου. Το ερώτημα πλέον που εγείρεται έχει να κάνει με τη στάση που θα τηρήσει ο Μέσι κι αν θα θελήσει να φτάσει μέχρι τα δικαστήρια ή αν θα επιλέξει το συμβιβασμό μένοντας τουλάχιστον για ακόμη έναν χρόνο στην Μπαρτσελόνα.

Πηγή: flash.gr

Σχετικά άρθρα:

Related Posts

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ