Σάββας Θεοδωρίδης: Το αντίο του Αλέξη Τσίπρα

Μοιραστείτε το:

Με ανάρτησή του στο twitter, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας αποχαιρετά τον Σάββα Θεοδωρίδη, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή την Δευτέρα 17 Αυγούστου 2020. «Ο Σάββας Θεοδωρίδης έφυγε από τη ζωή, έχοντας γράψει τη δική του ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο, τόσο ως ποδοσφαιριστής όσο και μετέπειτα από την ενασχόλησή του με τη διοίκηση της αγαπημένης του ομάδας», αναφέρει στην ανάρτησή του, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, εκφράζοντας τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.

Από την πλευρά της, η ΠΑΕ Ολυμπιακός με μια ανακοίνωση από την επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας εκφράζει την οδύνη της για το θάνατο του Σάββα Θεοδωρίδη. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Αν ο όρος «στρατιώτης του Ολυμπιακού» μπορεί ποτέ να προσωποποιηθεί, είναι δεδομένο πως θα έχει τη μορφή του ανυπέρβλητου Σάββα Θεοδωρίδη. Αγωνιζόμενος στη θέση του τερματοφύλακα, υπήρξε μέλος της θρυλικής ομάδας των έξι συνεχόμενων πρωταθλημάτων, με τον ίδιο να ξεκινά τη σταδιοδρομία του στον δαφνοστεφανωμένο έφηβο το 1953. Φόρεσε την ερυθρόλευκη μέχρι το τέλος της καριέρας του το 1962 όταν και «κρέμασε» τα γάντια του. Πάντα κοντά στον αγαπημένο του Ολυμπιακό, δεν σταμάτησε λεπτό να τον υπηρετεί από διαφορετικά πόστα, μεταξύ άλλων ως αντιπρόεδρος και γενικός αρχηγός, κατακτώντας, ανάμεσα σε άλλα, επτά συνεχόμενα πρωταθλήματα. Τα τελευταία χρόνια είχε τον τίτλο του επίτιμου προέδρου του συλλόγου. Είχε την ευτυχία να πανηγυρίσει μαζί με τους παίκτες και να σηκώσει το κύπελλο του 45ου Πρωταθλήματος Ελλάδας, το οποίο του αφιέρωσε προσωπικά ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Σάββα Θεοδωρίδη. Σάββα Θεοδωρίδη, καλό ταξίδι στις αιώνιες θάλασσες…»

Πέθανε ο Σάββας Θεοδωρίδης, θρυλική μορφή του Ολυμπιακού

Η συλλυπητήρια ανάρτηση του Βαγγέλη Μαρινάκη

Η ανακοίνωση της Θύρας 7

Το αντίο από τον Δημήτρη Μελισσανίδη

Με μια προσωπική του δήλωση αποχαιρέτισε ο διοικητικός ηγέτης της ΠΑΕ ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης, τον Σάββα Θεοδωρίδη, ο οποίος πέθανε σε ηλικία 85 ετών. Πέρα από τη συλλυπητήρια ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ, ο διοικητικός ηγέτης της «Ένωσης» έκανε και δική του δήλωση στην οποία αναφέρει ενδεικτικά: «Εκφράζω την βαθιά μου θλίψη για τον χαμό του Σάββα Θεοδωρίδη. Υπήρξε μία από τις πλέον εμβληματικές μορφές του ελληνικού ποδοσφαίρου, που αγάπησε με πάθος και υπηρέτησε με αυταπάρνηση μέχρι το τέλος της ζωής του την αγαπημένη του ομάδα. Θα τον θυμόμαστε πάντα με σεβασμό στη μνήμη του. Τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στους οικείους του! Φίλε Σάββα, καλό σου ταξίδι».


Η είδηση

Την τελευταία του πνοή άφησε ο επιχειρηματίας, επίτιμος πρόεδρος και της ΠΑΕ Ολυμπιακός και παλαίμαχος τερματοφύλακας του συλλόγου, Σάββας Θεοδωρίδης. Από τις 12 Αυγούστου νοσηλεύονταν στο νοσοκομείο “Σωτηρία” με πνευμονία Covid-19 που επιδείνωσε την ήδη βεβαρημένη υγεία του. Διαβάστε το αφιέρωμα του flash.gr

Πηγή: flash.gr

Σχετικά άρθρα:

Related Posts

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ