Ευρωμπάσκετ: Σπανούλης και Διαμαντίδης στην καλύτερη πεντάδα της 20ετίας

Μοιραστείτε το:

Ελληνικό «χρώμα» έχει η καλύτερη πεντάδα των Ευρωμπάσκετ της τελευταίας εικοσαετίας. Η διαδικτυακή ψηφοφορία που διοργάνωσε η FIBA, για τους καλύτερους παίκτες που έχουν αγωνιστεί στο Eurobasket ιστορικά, ολοκληρώθηκε με τους Δημήτρης Διαμαντίδη και Βασίλη Σπανούλη να συμπεριλαμβάνονται στην καλύτερη πεντάδα των τελευταίων 20 ετών. Οι φίλοι της πορτοκαλί μπάλας συμπεριέλαβαν με την ψήφο τους σε αυτή δύο παίκτες που τίμησαν την εθνική Ελλάδας φορώντας τη φανέλα με το εθνόσημο.

Ο Βασίλης Σπανούλης και ο Δημήτρης Διαμαντίδης έχουν γράψει τις δικές τους, ξεχωριστές και «χρυσές» σελίδες στο Ευρωπαϊκό -και όχι μόνο- μπάσκετ, με τελευταία τιμητική διάκριση που κερδίζουν να είναι αυτή της ψηφοφορίας από τους φιλάθλους στην καλύτερη ομάδα της 20ετίας, όσον αφορά τη διοργάνωση του Eurobasket.

Επίσης εξίσου σπουδαίοι παίκτες συμπληρώνουν την κορυφαία πεντάδα των τελευταίων 20 χρόνων σε Ευρωμπάσκετ, η οποία χαρακτηρίζεται ως “Dream Team”. Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους είναι ο πόιντ γκαρντ, ο Ντιρκ Νοβίτσκι παίζει ως πάουερ φόργουορντ και ο Πάου Γκασόλ καλύπτει τη θέση του σέντερ.

Πηγή: flash.gr

Σχετικά άρθρα:

Related Posts

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ