Ολυμπιακός: Ταξίδεψε με ιδιωτικό αεροπλάνο της Λίβερπουλ ο Κώστας Τσιμίκας – Αυτές θα είναι οι αποδοχές του [pics]

Μοιραστείτε το:

Ταξίδεψε εχτές Κυριακή για την Αγγλία ο Κώστας Τσιμίκας ο οποίος θα υπογράψει τις επόμενες μέρες πενταετές συμβόλαιο με τη Λίβερπουλ. Η Λίβερπουλ ήθελε τάχιστα τον Έλληνα παίκτη του Ολυμπιακού και το απέδειξε με την κίνηση της να στείλει στην Ελλάδα ιδιωτικό αεροσκάφος για να τον παραλάβει. Δεν μπορούσαν να περιμένουν οι Άγγλοι και ήθελαν να τελειώσει άμεσα το μεγάλο deal. Ο παίκτης θα περάσει πρώτα από όλες τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και αφού έχει και την πρώτη γνωριμία με τον Γιούργκεν Κλοπ, λογικά οι επίσημες ανακοινώσεις των «ρεντς» αναμένονται εντός της Τρίτης.

Η Λίβερπουλ πληρώνει άμεσα 16.500.000 € για την αγορά του 80% του Τσιμίκα. Ποσό που θα ξεπεράσει τα 20.000.000 € με βάση τα εφικτά μπόνους επίτευξης στόχων που έχουν μπει στην πρόταση. Ενώ ο Ολυμπιακός διατηρεί και ποσοστό μεταπώλησης! Σε ό,τι έχει να κάνει με τον ποδοσφαιριστή, θα υπογράψει 5ετές συμβόλαιο (2025), με συνολικές απολαβές που θα φτάνουν τα 8.000.000 €!

Ποιος είναι ο Κώστας Τσιμίκας 

Ο Κωνσταντίνος “Κώστας” Τσιμίκας (Θεσσαλονίκη, 12 Μαΐου 1996) είναι Έλληνας διεθνής ποδοσφαιριστής, που αγωνίζεται ως αριστερός αμυντικός και μέσος στον Ολυμπιακό Πειραιώς.

Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε σε τοπικές ομάδες των Σερρών και της Θεσσαλονίκης, έως ότου το 2014, που πήγε στις ακαδημίες του Πανσερραϊκού, όπου κι αγωνίστηκε στη Γ’ Εθνική κατηγορία το 2013-14. Κατόπιν, πήγε στις ακαδημίες του Ολυμπιακού Πειραιώς, και αργότερα στην πρώτη ομάδα, όπου αγωνίζεται έως και σήμερα. Για δύο περιόδους είχε δοθεί δανεικός σε Έσμπιεργκ φΜ και Βίλεμ ΙΙ. Στην καριέρα του έχει κατακτήσει 2 Πρωταθλήματα Ελλάδας.

Από το 2015, έχει υπάρξει μέλος μικρών τμημάτων της Εθνικής Ελλάδας, αρχής γενομένης με το U19 και αργότερα με το U21. Από τον Οκτώβριο του 2018, αγωνίζεται στην Εθνική Ελλάδας Ανδρών, κάνοντας το ντεμπούτο του σε έναν επίσημο αγώνα εναντίον της Ουγγαρίας.

Βίλεμ ΙΙ (δανεικός)

Στις 30 Ιουνίου 2017, πήγε δανεικός στην ολλανδική Βίλεμ ΙΙ, έως και το τέλος της χρονιάς. Στις 20 Σεπτεμβρίου 2017, έβαλε το πρώτο του γκολ, σε έναν αγώνα εναντίον της ΑΓΟΒΒ Άπελντοορν, για το Κύπελλο Ολλανδίας, σε έναν αγώνα που έληξε 4-2, υπέρ της Βίλεμ. Στις 2 Φεβρουαρίου 2018, σκόραρε ξανά, στην ίδια διοργάνωση, αυτή τη φορά με απευθείας φάουλ, βοηθώντας έτσι την ομάδα του να περάσει στους ημιτελικούς του θεσμού, αφού πρώτα πήγαν και στα πέναλτι.

Ο Έλληνας ακραίος αμυντικός, έκανε γρήγορα και το ντεμπούτο του στην Ερεντιβίζιε, σε μία καλή σεζόν, γενικά, για την ομάδα, ενώ κατάφερε να καθιερωθεί. Στις 17 Μαρτίου του 2018, πέτυχε και το πρώτο του γκολ στο ολλανδικό πρωτάθλημα, σε έναν αγώνα κόντρα στην Τβέντε, σε ένα ματς που έληξε 2-2. Στις 31 Μαρτίου του ίδιου έτους πέτυχε και το δεύτερο του γκολ, κόντρα στην Ουτρέχτη, σε ένα ματς που έληξε 3-2, υπέρ της Βίλεμ. Μετά από αυτόν τον αγώνα, συμπεριλήφθηκε στην καλύτερα 11αδα του πρωταθλήματος, της τρέχουσας αγωνιστικής. Στις 6 Μαΐου του 2018, πέτυχε και το τρίτο του γκολ, κόντρα στην Φίτεσε, σε ένα ματς που έληξε 2-2.

Επιστροφή στον Ολυμπιακό (2018-19)

Μετά την επιτυχημένη του χρονιά στην Ολλανδία, ο Τσιμίκας γύρισε στον Ολυμπιακό, υπό τις οδηγίες του Πέδρο Μάρτινς. Στις 9 Αυγούστου του 2018, ο Τσιμίκας, πραγματοποίησε και το ντεμπούτο του στις eυρωπαϊκές διοργανώσεις και στο Europa League, σε έναν αγώνα κόντρα στη Λουκέρνη, με τελικό σκορ 4-0, υπέρ του Ολυμπιακού.

Πηγή: flash.gr

Σχετικά άρθρα:

Related Posts

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ