Εύβοια πλημμύρες: Ξεβράστηκε πτώμα στον Κάλαμο – Πιθανόν να είναι ο 70χρονος αγνοούμενος [vid]

Μοιραστείτε το:

Η σορός ενός άνδρα ξεβράστηκε στην παραλία του Καλάμου και συγκεκριμένα στους Αγίους Αποστόλους κι όπως όλα δείχνουν, πρόκειται για τον 70χρονο που αγνοείται εδώ και τουλάχιστον 24 ώρες από το Μπούρτζι.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, ο 70χρονος παρασύρθηκε από τον χείμαρρο που κατέληξε στη θάλασσα, οπότε, το σενάριο να ανήκει σ’ αυτόν η σορός που ξεβράστηκε στην απέναντι ακτή, ενισχύεται. Στο σημείο σπεύδει κλιμάκιο της Πυροσβεστικής έτσι ώστε να διαπιστωθεί αν πρόκειται πράγματι για τον αγνοούμενο κι αν ο αριθμός των νεκρών των φονικών πλημμυρών ανέρχεται πλέον στους οκτώ.

<a href='https://www.flash.gr/tag/eivoia' title='ΕΥΒΟΙΑ'>Εύβοια</a> πλημμύρες: Επτά οι νεκροί από την κακοκαιρία – Αγνοείται ένας πολίτης [vid & pics]” width=”1044″ height=”696″></p>
<p>Υπενθυμίζεται ότι,<strong> επισήμως μέχρι στιγμής, τα θύματα της πρωτοφανούς θεομηνίας ανέρχονται σε επτά, ανάμεσα τους και ένα βρέφος</strong>. Συγκεκριμένα, νεκροί βρέθηκαν ένα βρέφος 8 μηνών και δύο ενήλικες στην περιοχή Πολιτικά, δύο πολίτες στο Μπούρτζι και άλλοι δυο στην περιοχή Αμφιθέα.</p>
<p><img decoding=

Την ίδια ώρα τις πληγές τους μετρούν οι κάτοικοι στην Εύβοια, μία ημέρα μετά την πρωτοφανή θεομηνία, που άφησε πίσω της τουλάχιστον επτά νεκρούς και τεράστιες καταστροφές. Τα κατεστραμμένα σπίτια φτάνουν τις 3.000, ενώ συνεχίζεται η καταγραφή από κλιμάκια της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας. Ιδιαίτερα στα Ψαχνά και στα Πολιτικά, το μεγαλύτερο μέρος των σπιτιών έχουν πλημμυρίσει και οι προσπάθειες απεγκλωβισμού συνεχίζονται, μέσα από νερά και λάσπες.

Στα Πολιτικά και στα Ψαχνά, αλλά και στην ευρύτερη περιοχή όπως τα χωριά Στενή, Πούρνος, Καμπιά κ.ά. έχουν υπάρξει τεράστιες ζημιές και σε σπίτια και σε υποδομές αλλά και στο οδικό δίκτυο. Από χθες χωματουργικά μηχανήματα εργάζονται στο κεντρικό δρόμο προς τα Πολιτικά για να αποκαταστήσουν την κυκλοφορία.

Κλιμάκιο ψυχολόγων στην Εύβοια

Το υπουργείο Υγείας στέλνει στην Εύβοια κλιμάκιο ψυχολόγων από το Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αθηνών για την ψυχολογική και ψυχοκοινωνική στήριξη όσων επλήγησαν από τις πρόσφατες πλημμύρες. Οι ψυχολόγοι θα παράσχουν τις υπηρεσίες τους σε συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς, για όσο διάστημα χρειαστεί.

«Κανείς δε μπορούσε να περιμένει αυτή την ποσότητα βροχής. Μαγαζιά έχουν καταστραφεί, το ίδιο και σπίτια. Ο δρόμος μπροστά από το σπίτι είχε γεμίσει νερά, προσπαθούσαμε επί ώρες να απομακρύνουμε τα χόρτα από τα φρεάτια. Ρεύμα δεν είχαμε τις πρώτες ώρες», δήλωσε στον ΣΚΑΪ κάτοικος από το Λευκαντί.

Εύβοια πλημμύρες: Εντοπίστηκε νεκρή μία γυναίκα – Έξι οι νεκροί της <a href='https://www.flash.gr/tag/kakokairia' title='ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ'>κακοκαιρίας</a>, δύο οι αγνοούμενοι [vid]” width=”1043″ height=”695″></p>
<div class=

Πηγή: flash.gr

Σχετικά άρθρα:

Related Posts

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ