Χαράλαμπος Καλός: “Να προσαρμοστούν οι επαγγελματίες στις αδειοδοτήσεις που έχουν λάβει, για να μην έχουμε παρατράγουδα. Εντατικοί έλεγχοι από την νέα εβδομάδα!!”

Την επισήμανση ότι μετά τις γλάστρες  και τις ζαρντινιέρες  που μάζεψε στην αρχή της θητείας της η δημοτική αρχή,  δεν ενοχλεί κανέναν  το γεγονός ότι  η κεντρική αγορά έχει γεμίσει από stand με μαγιό και παντόφλες  έκανε ο δημοτικός σύμβουλος Λάκης Χαλκιάς,  λέγοντας ότι ο ίδιος προτιμά τις γλάστρες από τις παντόφλες.

Αναφορικά με την αγορά ο δήμαρχος Λευκάδας Χαράλαμπος Kαλός απάντησε  ότι σε μεμονωμένες περιπτώσεις  υπάρχουν stand έξω από τα μαγαζιά  που ξεπερνούν τους 80 πόντους  οι οποίοι είναι και οι αδειοδοτημένοι.

“Είναι σίγουρο ότι στα μαγαζιά αυτά έχουν γίνει συστάσεις  να μην προβάλουν  πέρα από τους 80 πόντους κατά τις απογευματινές ώρες,  όπως επίσης και το ζήτημα των τραπεζοκαθισμάτων οι οποίες θα επαναληφθούν.

Με την ευκαιρία που μου δίνεται  θα πω ότι από εβδομάδα  και αυτό είναι καλό να το ακούσουν όλοι επαγγελματίες,  καθώς με γνωρίζετε πως δεν λεονταρίζω  και όταν λέω κάτι  γίνεται,  αν η δημοτική αστυνομία διαπιστώσει  έντονες υπερβάσεις  πέραν των αδειοδοτημένων χώρων,  να γνωρίζετε ότι έχει οργανωθεί συνεργείο  με τη δημοτική αστυνομία και με εργαζόμενους από το δήμο,  που θα προβαίνει στην περισυλλογή   των πινακίδων,  τραπεζοκαθισμάτων και οτιδήποτε.

 Για να αποφύγουμε  καταστάσεις που δεν θα είναι ευχάριστες για κανέναν μας  και πρώτα από όλα για εμένα γιατί ξέρω ότι αναστάτωση θα δημιουργηθεί,  κάνω μία τελευταία επισήμανση σε όλους και καταλαβαίνουν αυτοί ποιοι είναι,  να προσαρμοστούν απολύτως στις αδειοδοτήσεις που έχουν λάβει  από την αρμόδια επιτροπή  για να μην έχουμε Παρατράγουδα.

 

About Παναγιώτης Κουνιάκης 8935 Articles
Δημοσιογράφος, μέλος της ΕΣΗΕΑ, Αρχισυντάκτης του LefkadaToday.gr, παρουσιάζει καθημερινά το απογευματινό μαγκαζίνο του Prisma 91.6

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*