Εύβοια πλημμύρες: Πρωτοφανείς εικόνες στη Χαλκίδα με εκατοντάδες νεκρά πουλιά στην παραλία [pics]

Μοιραστείτε το:

Απίστευτες και πρωτοφανείς είναι οι εικόνες που αντίκρυσαν σήμερα (8/8) το πρωί οι κάτοικοι της Χαλκίδας, στην παραλία της πόλης, με εκατοντάδες νεκρά πουλιά να κείτονται στο έδαφος, εξαιτίας της κακοκαιρίας «Θάλεια» σύμφωνα με την ιστοσελίδα ghettomagazine.gr.

Τα μεσάνυχτα του Σαββάτου, η κακοκαιρία έκανε αισθητή την παρουσία της και στην πρωτεύουσα της Εύβοιας και οι πολλοί κεραυνοί, αλλά και η ένταση της βροχής είχαν ως αποτέλεσμα τον θάνατο εκατοντάδων πουλιών.

Δείτε φωτογραφίες:

Γέμισε με δεκάδες νεκρά ψάρια η παραλία του Αγίου Νικολάου στην Κόρινθο

Αντιμέτωποι με μια θλιβερή εικόνα ήρθαν και οι πολίτες της Κορίνθου το πρωί της Κυριακής, στην περιοχή του Αγίου Νικολάου, καθώς σύμφωνα με το korinthostv.gr δεκάδες νεκρά ψάρια ξεβράστηκαν στην παραλία. Οι ισχυροί άνεμοι που έπνεαν στην περιοχή όλο το βράδυ, καθώς και η έντονη κακοκαιρία των τελευταίων ωρών, ήταν αρκετοί για να ξεβραστούν στις ακτές τα νεκρά ψάρια.

Ένα βρέφος και δύο ηλικιωμένοι νεκροί – Πληροφορίες και για τέταρτο νεκρό στο Μπούρτζι

Τέσσερις νεκροί πλέον στις πλημμύρες που σάρωσαν την Εύβοια καθώς έγινε γνωστό πως “χάθηκε” ένα βρέφος, το οποίο βρέθηκε νεκρό μέσα σε σπίτι και λίγο μετά έγινε γνωστό πώς νεκρός βρέθηκε και ένας άνδρας 39 ετών στο Μπούρτζι. Νωρίτερα ανακοινώθηκε πως έχασαν τη ζωή τους δύο ηλικιωμένοι μέσα στα σπίτια τους. Επί τόπου σπεύδει ο υπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, για τον συντονισμό, ενώ ενημερώνεται ο πρωθυπουργός. Τα περισσότερα προβλήματα εντοπίζονται σε Ψαχνά, Πολιτικά και Λευκαντί, δεκάδες είναι οι εγκλωβισμένοι και τεράστια η ζημιά στο οδικό δίκτυο και τις υποδομές.

Εύβοια πλημμύρες: Δραματική η κατάσταση – Ένα βρέφος και δύο ηλικιωμένοι νεκροί – Πληροφορίες και για τέταρτο νεκρό στο Μπούρτζι- 495 κλήσεις στην Πυροσβεστική -Επί τόπου ο Χαρδαλιάς [vids]

Όσον αφορά τις ανθρώπινες απώλειες, ο 86χρονος και η 85χρονη εγκλωβίστηκαν στα σπίτια τους στα Πολιτικά και τους εντόπισαν αναίσθητους. Σύμφωνα με τον Περιφερειάρχη, το νερό εισέβαλε και τους έπνιξε, χωρίς να προλάβουν να αντιδράσουν. Το μωρό βρέθηκε νεκρό σε ισόγειο διαμέρισμα όπου διέμενε με τους γονείς του. Σύμφωνα με τον δήμαρχο Διρφύων – Μεσσαπίων, Γ. Ψαθα πρόκειται για οικογένεια που έκανε διακοπές στην περιοχή.

Πηγή: flash.gr

Σχετικά άρθρα:

Related Posts

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ