Ρόδος: Συνελήφθη επιχειρηματίας που ετοίμαζε μεγάλη συναυλία

Μοιραστείτε το:

Τα παρατράγουδα εν μέσω πανδημίας κορονοϊού συνεχίζονται στη χώρα μας. Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας επιχειρηματίας είχε τοποθετήσει πλωτή εξέδρα -σε απόσταση μόλις λίγων μέτρων από την άμμο- μπροστά από το ιδιοκτησίας του μπιτς μπαρ, με την επωνυμία «Santa Marina», το οποίο βρίσκεται στην περιοχή της Καλλιθέας Ρόδου. Μάλιστα, είχε τοποθετήσει τα πρώτα τραπέζια για τους εκλεκτούς καλεσμένους, δίχως  όμως να τηρούνται οι αποστάσεις του 1,5 μέτρου, όπως μπορείτε να δείτε τόσο στο σχετικό βίντεο, όσο και στη φωτογραφία που ανέβασαν οι υπεύθυνοι του μπιτς μπαρ στο Instagram, για να δείξουν ότι όλα είναι έτοιμα για το αποψινό event.

Όπως αποδείχθηκε κατά την επιτόπια αυτοψία αστυνομικών και λιμενικών δυνάμεων που έσπευσαν στην παραλία κατόπιν καταγγελιών από περίοικους, ο επιχειρηματίας δεν είχε λάβει άδεια για το στήσιμο της πλωτής εξέδρας και γι’ αυτό προσήχθη στην αστυνομία. Μάλιστα, αυτή την ώρα κρατείται στο Τμήμα Ασφάλειας Ρόδου και την Δευτέρα θα απολογηθεί ενώπιον του εισαγγελέα. Η δικογραφία πήγε στο λιμεναρχείο Ρόδου.

Μάλιστα, η αποψινή συναυλία του Αντώνη Ρέμου στο Santa Marina ήταν sold out, καθώς είχαν πουληθεί εκατοντάδες εισιτήρια και υπήρχαν φόβοι ότι θα προκληθεί μεγάλος συνωστισμός. Γι’ αυτό το λόγο είχαν τεθεί σε επιφυλακή οι αστυνομικές δυνάμεις του νησιού, έχοντας εντολή να προχωρήσουν σε επιτόπια έρευνα, για να διαπιστώσουν αν τηρούνται οι αποστάσεις και αν μέσα στο χώρο βρίσκεται ο επιτρεπόμενος αριθμός καθημένων.

Τα κρούσματα σήμερα (8/8)

Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε σήμερα 152 νέα κρούσματα του νέου ιού στη χώρα, εκ των οποίων τα 22 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 5.421, εκ των οποίων το 54.7% αφορά άνδρες.

1.405 (25.9%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 2.645 (48.8%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα. 17 συμπολίτες μας νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. Η διάμεση ηλικία τους είναι 63 ετών. 4 (23.5%) είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. To 70.6% έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω. 129 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ.

Πηγή: flash.gr

Σχετικά άρθρα:

Related Posts

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ