Χειροπέδες σε μοναχό από το Άγιο Όρος… για οπλοφορία

Μοιραστείτε το:

Χειροπέδες σε μοναχό από το Άγιο Όρος: Σύμφωνα με πληροφορίες ο μοναχός ταξίδευε με ακόμη έναν ιερωμένο. Συνελήφθη κατά τον έλεγχο στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου, γιατί στις αποσκευές του φέρεται να είχε ένα όπλο (τύπου “στυλό“) καθώς και σφαίρες, τρεις τον αριθμό όπως γράφουν κρητικά ΜΜΕ. Οι δύο μοναχοί είχαν ταξιδέψει από Άγιο Όρος για προσκύνημα στην Κρήτη, σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες.  Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ της Κρήτης, οι δύο συνελήφθησαν για παράνομη οπλοκατοχή και οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα. Όπως γράφει το Cretapost, ο μοναχός που οπλοφορούσε αφέθηκε ελεύθερος. Ισχυρίστηκε – σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ – πως το όπλο ήταν… δώρο από πιστό.

Ως προς το λοιπό αστυνομικό δελτίο της Κρήτης, ένας 20χρονος συνελήφθη, χθες το βράδυ σε περιοχή του Δήμου Χερσονήσου, από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ηρακλείου, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Ναρκωτικών. Η σύλληψη του 20χρονου έγινε μεταμεσονύκτιες ώρες και κατά τη διάρκεια ελέγχου που του έγινε βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μικροποσότητα κοκαΐνης.

Επίσης, δύο άτομα συνελήφθησαν, για ναρκωτικά, στο Ρέθυμνο. Οι συλλήψεις έγιναν σε περιοχή του Δήμου Μυλοποτάμου ενώ κατασχέθηκαν περισσότερα από 30 γραμμάρια κάνναβης και ποσότητα κοκαΐνης. Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και ειδικών δράσεων, που εκπονεί η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, το απόγευμα της Παρασκευής, πραγματοποιήθηκε έλεγχος στους δύο. Κατά την διάρκεια της έρευνας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα κάνναβης βάρους 30,1 γραμμαρίων, μικροποσότητα κοκαΐνης και δύο αυτοσχέδια τσιγάρα τα οποία περιείχαν κάνναβη αναμεμειγμένη με καπνό.

Χτες το πρωί συνελήφθη σε περιοχή του Δήμου Μυλοποτάμου, από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Μυλοποτάμου ένας Έλληνας, κατηγορούμενος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων και υπόθαλψη εγκληματία. Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια γλεντιού στο σπίτι του συλληφθέντα, ερρίφθησαν άσκοποι πυροβολισμοί. Από την έρευνα που έγινε στο σπίτι και στον προαύλιο χώρο, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κάλυκες.

Επίσης, την ίδια ημέρα σε περιοχή του Δήμου Ιεράπετρας, συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγίου Νικολάου σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ιεράπετρας, ένας άνδρας, ο οποίος κατηγορείται για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών. Ειδικότερα, πραγματοποιήθηκε έρευνα στο σπίτι του συλληφθέντα και σε αποθήκη ιδιοκτησίας του και βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 53,8 γραμμάρια κάνναβης και ένα δενδρύλλιο κάνναβης στο στάδιο της ανάπτυξης.

Με πληροφορίες από Cretapost

Πηγή: flash.gr

Σχετικά άρθρα:

Related Posts

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ