Ατρόμητος – ΠΑΟΚ 0-0

Μοιραστείτε το:

Στο «Πανθεσσαλικό» είχε άρωμα 2020/21. Ατρόμητος και ΠΑΟΚ στο πρώτο τους φιλικό εν όψει της νέας σεζόν, δοκίμασαν νέες τακτικές και πρόσωπα και έπειτα από ένα ματς με χαμηλό ρυθμό –δείγμα και των σκληρών προπονήσεων- έμειναν ισόπαλοι στο 0-0. Η μεγαλύτερη ευκαιρία για τους Θεσσαλονικείς ήταν στο 88’ όταν ο Σβιντέρσκι εκτέλεσε το πέναλτι, νικήθηκε από τον Θεοδωράκη, ενώ σε δεύτερο χρόνο ο γκολκίπερ του Ατρόμητου είπε και πάλι «όχι» στον Πολωνό επιθετικό στο πλασέ που επιχείρησε.

Από την πλευρά τους οι «κυανόλευκοι» είχαν μία μεγάλη ευκαιρία στο 15’, όταν ο Ραμπέλο έκανε πολύ ωραίο σουτ έξω από την περιοχή, αλλά η μπάλα σταμάτησε στη ρίζα του δεξιού δοκαριού της εστίας του ανήμπορου να αντιδράσει, Ζίβκοβιτς. Αμφότερες οι δύο ομάδες επέλεξαν σχηματισμό με τρεις σέντερ μπακ (3-4-3), με τον ΠΑΟΚ να ανεβάζει κατά πολύ την απόδοσή του στο δεύτερο ημίχρονο. Πρώτη για Σβαμπ (ΠΑΟΚ) και Σάλομον (Ατρόμητος), ενώ επανεμφανίστηκε ο Βέρνμπλουμ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Μανδάς (46′ Θεοδωράκης) – Γούτας, Στρούγγης, Ρισβάνης – Γκάλο, Σάλομον, Μπουσούλατζιτς, Κιβρακίδης – Γιακουμάκης, Μανούσος, Ραμπέλο

Η ενδεκάδα του Ατρόμητου στο δεύτερο ημίχρονο: Θεοδωράκης – Γούτας, Στρούγγης, Ρισβάνης (90′ Ζάννης) – Γκάλο (68′ Νταβιώτης), Ούμπιντες, Νάτσος, Κιβρακίδης (68′ Αθανασίου) – Βέλλιος, Κωτσόπουλος, Τριμμάτης.

ΠΑΟΚ (Αμπέλ Φερέιρα): Ζίβκοβιτς, Μιχαηλίδης, Βαρέλα, Μιχάι, Γιαννούλης, Ελ Καντουρί, Σβαμπ, Λημνιός, Τζόλης, Ζαμπά και Άκπομ.

Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ στο δεύτερο ημίχρονο: Πασχαλάκης, Κρέσπο, Διαμαντής, Τσιγγάρας, Εσίτι, Βέρνμπλουμ, Μάτος, Τσαούσης, Μπίσεσβαρ, Κούτσιας και Σβιντέρσκι.

Πηγή: flash.gr

Σχετικά άρθρα:

Related Posts

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ