Ρούμπεν Σεμέδο Μπενφίκα: «Συμφώνησε με τους Πορτογάλους για 2+1 χρόνια» – Τι λέει η πλευρά του παίκτη [vid & pic]

Μοιραστείτε το:

Ο Ρούμπεν Σεμέδο θα γυρίσει στην Πορτογαλία για λογαριασμό της Μπενφίκα, σύμφωνα με το ,«Sport TV», καθώς όπως αναφέρει το εν λόγω μέσο, ο παίκτης είπε το “ναι” σε συμβόλαιο συνεργασίας για 2+ 1 χρόνια με την Μπενφίκα. Η είδηση όπως είναι αναμενόμενο αναπαράγεται με ταχύτητα στην Πορτογαλία και τα ρεπορτάζ κάνουν λόγο ακόμη και για υπογραφές ανάμεσα στις δύο πλευρές. Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν οι Ίβηρες το κόστος της μεταγραφής φτάνει στα 7 εκατ. ευρώ.

Να σημειώσουμε πως ο Σεμέδο βρίσκεται μαζί με την αποστολή του Ολυμπιακού στην Αγγλία αν και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο παιχνίδι με τη Γουλβς. Παρόλα αυτά ο Μαρτίνς τον πήρε μαζί του, διότι σε περίπτωση πρόκρισης η ομάδα του Πειραιά θα πάει απευθείας στη Γερμανία. Εδώ και καιρό κάτι γίνεται με τον Πορτογάλο κεντρικό αμυντικό του Ολυμπιακού. Υπάρχει σοβαρό ενδιαφέρον από την πατρίδα του και η είναι αλήθεια ότι η Μπενφίκα είναι μία ομάδα που μπορεί να τον πάρει. Τα 7 εκατ. ευρώ, όμως, που γράφουν οι Πορτογάλοι φαίνονται λίγα για να πει το “ναι” ο Ολυμπιακός.

Στο μεταξύ από την πλευρά του ποδοσφαιριστή δηλώνεται άγνοια για όσα αναφέρουν οι Πορτογάλοι στα ρεπορτάζ τους.

Το «who is who» του Ρούμπεν Σεμέδο 

Ο Ρούμπεν Αφόνσο Μπόργκες Σεμέδο (πορτογαλικά: Rúben Afonso Borges Semedo, γενν. στις 4 Απριλίου 1994) είναι Πορτογάλος επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, ο οποίος αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός για τον Ολυμπιακό Πειραιώς.

Ολυμπιακός
Στις 26 Ιουνίου 2019, ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του Σεμέδο έναντι 4,5 εκατ. ευρώ, με τον παίκτη να υπογράφει τετραετές συμβόλαιο. Ο Πορτογάλος έκανε το ντεμπούτο του στο φιλικό με την Χάποελ Μπερ Σεβά στις 29 Ιουνίου του 2019 (ισόπαλο 2-2), ενώ το επίσημο ντεμπούτο του πραγματοποιήθηκε στον πρώτο αγώνα του δεύτερου προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ στις 23 Ιουλίου του 2019 εναντίον της Βικτόρια Πλζεν(ισόπαλος 0-0). Στις 30 του μήνα, ξανά εναντίον της Βικτόρια Πλζεν, στον επαναληπτικό αγώνα σκόραρε το πρώτο του γκολ σε μια εύκολη επικράτηση του Ολυμπιακού με 4-0 στο Καραϊσκάκη. Δέχτηκε την πρώτη του κόκκινη κάρτα στην εκτός έδρας νίκη με 0-1 εναντίον του ΟΦΗ στο 90+6′ μετά την λήξη του αγώνα.

Πηγή: flash.gr

Σχετικά άρθρα:

Related Posts

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ