Μύκονος κορονοϊός: Έκλεισε το Alemagou – Κρούσμα σε εργαζόμενο

Μοιραστείτε το:

Κλειστό θα παραμείνει το beach bar ««Alemagou»» στη Μύκονο καθώς εντοπίστηκε κρούσμα κορονοϊού στο προσωπικό. Με ανακοίνωσή του, το ίδιο το μαγαζί ενημέρωσε για τη διεξαγωγή μοριακών τεστ και στους υπόλοιπους εργαζομένους. Σύμφωνα με την ανάρτηση που έκαναν στο Instagram οι υπεύθυνοι της επιχείρησης, ανέφεραν:

«Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι μετά από τεστ που έκανε υπάλληλος του γραφείου μας, βρέθηκε θετικός στον Covid-19. Ύστερα από αυτό και για λόγους ασφάλειας προχωράμε σε μοριακό τεστ Covid-19 στο σύνολο του προσωπικού και σε απολύμανση όλων των χώρων του καταστήματος. Όπως είναι αυτονόητο, κρίναμε ότι το κατάστημα πρέπει να παραμείνει κλειστό μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία αυτοελέγχου και να αποκλειστεί κάθε πιθανότητα μετάδοσης του ιού».

«Λουκέτο» και πρόστιμο 20.000 ευρώ

Υπενθυμίζεται ότι τον Ιούνιο στο συγκεκριμένο beach bar πραγματοποιήθηκε έλεγχος για μη τήρηση των μέτρων αποφυγής εξάπλωσης του κορονοϊού, καθώς πραγματοποιούνταν μεγάλα πάρτι με guests Djs, δημιουργώντας εορταστική ατμόσφαιρα. Εξαιτίας αυτών των εικόνων, επιβλήθηκε πρόστιμο 20.000 ευρώ και «λουκέτο» 60 ημερών.

Στο Alemagu εργάζεται και η Ζένια Μπονάτσου

Η Ζένια Μπονάτσου, κόρη του αείμνηστου Βλάσση Μπονάτσου και της Μάρθας Κουτουμάνου, εργάζεται ως σερβιτόρα στο Alemagu, το οποίο μάλιστα έχουν συγγενείς της. Η νεαρή ηθοποιός μίλησε στην εφημερίδα On time και τη Σάσα Σταμάτη για τη νέα της δουλειά στο χώρο της εστίασης: «Είμαι στη Μύκονο και εργάζομαι ως σερβιτόρα στο Alemagou. Το έχουν οι θείοι μου και ήθελα να έρθω να δουλέψω. Είναι η δεύτερη χρονιά που έρχομαι και δουλεύω. Εμένα με γνωρίζεις πολύ καλά και ξέρεις ότι μου αρέσει το θέατρο και η τέχνη. Δυστυχώς όμως από αυτό δεν μπορείς να ζήσεις οικονομικά και για μένα η δουλειά αυτή είναι κάτι καινούργιο τον τελευταίο ενάμισι χρόνο. Περνάω καλά, μου αρέσει. Είναι κάτι καινούργιο που βιώνω».

Η Ζένια Μπονάτσου πρόσθεσε: «Είχα μια πρόταση για μια θεατρική παράσταση να παίξω το χειμώνα, αλλά επειδή προτεραιότητα είχα δώσει στην εστίαση και είχα κλείσει, δεν μπορούσα να “κρεμάσω” την ομάδα στο μαγαζί. Στη ζωή χρειάζεται να κάνουμε κάποιες θυσίες ορισμένες φορές και να είμαστε σωστοί και να μην πουλάς μια δουλειά όταν την έχουμε κλείσει».

Πηγή: flash.gr

Σχετικά άρθρα:

Related Posts

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ