Σοκ με Σα: Χτύπησε σοβαρά στο χέρι και χάνει το ματς με τη Γουλβς

Μοιραστείτε το:

Σοκ με Σα: Σύμφωνα με πληροφορίες ο πορτογάλος γκόλκιπερ Ζοζέ Σα, τραυματίστηκε στο χέρι στην σημερινή προπόνηση, με πληροφορίες να κάνουν λόγο για σοβαρό τραυματισμό, πιθανόν για κάταγμα. Αν όντως πρόκειται για κάταγμα, τότε ο τερματοφύλακας θα μείνει εκτός δράσης για μερικούς μήνες. Πληροφορίες αναφέρουν πως σε μία φάση της προπόνησης, ο Σα δέχτηκε δυνατό σουτ από συμπαίκτη του έξω από την περιοχή. Λόγω λάθους στη στάση του σώματος, στην προσπάθειά του να αποκρούσει τη μπάλα το χέρι του “γύρισε” στον καρπό. Αμέσως ο γιατρός της ομάδας πήγε κοντά του και διαπίστωσε πως το τραύμα ήταν σοβαρό. Τον έβγαλαν από την προπόνηση και υποβάλλεται σε εξετάσεις. Η μαγνητική τομογραφία θα δείξει πόσο σοβαρός είναι ο τραυματισμός και τί είδους.

Σύντομα αναμένονται νέα για την κατάστασή του. Αυτό που είναι σίγουρο είναι πως θα μείνει εκτός για την ρεβάνς των “16” του Europa League με την Γουλβς, την Πέμπτη στο Μολινό.

Ο Σα ήρθε στον Ολυμπιακό το καλοκαίρι του 2018, με δανεισμό από την Πόρτο. Έχει καταγράψει 74 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, τα 22 ματς στην Ευρώπη σε Champions και Europa League.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στις 6 Αυγούστου στην Αγγλία τη Γουλβς, στον αγώνα ρεβάνς για τη φάση των “16” του Europa League  Εφόσον επιβεβαιωθεί η σοβαρότητα του τραυματισμού, την εστία των Πειραιωτών στον αγώνα με τους “λύκους” στο Γουλβερχάμπτον θα πάρει ο Γάλλος Μπόμπι Αλέν.

Επιστολή Ολυμπιακός στην Super League

Στις εξωαγωνιστικές εξελίξεις, σε νέα επιστολή προς τη Super League η ΠΑΕ Ολυμπιακός, έθιξε το ζήτημα της μη συγκρότησης της Επιτροπής Εφέσεων εδώ και περίπου τρεις μήνες, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να προχωρήσουν οι αποφάσεις σε υποθέσεις που εκκρεμούν εδώ και αρκετό καιρό.  Αναφέρει μεταξύ άλλων: “Ενώ θα ανέμενε κανείς η Ε.Π.Ο. να κινήσει άμεσα τις διαδικασίες για να συγκροτήσει εκ νέου και σύμφωνα με τις διατάξεις του νόμου και του Καταστατικού της την Επιτροπή Εφέσεων , η Εκτελεστική Επιτροπή της Ομοσπονδίας στη συνεδρίαση της Δευτέρας 27 Ιουλίου 2020 αποφάσισε, επικαλούμενη οικονομικούς λόγους, να συγκαλέσει την αναγκαία από το Καταστατικό Γενική Συνέλευση των Μελών της για την εκλογή της νέας Επιτροπής Εφέσεων στις 09 Οκτωβρίου 2020”.

Πηγή: flash.gr

Σχετικά άρθρα:

Related Posts

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ